NAD C700 BluOS Streaming vahvistin

Saatavuus: Varastossa

1 499,00 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

NAD C700 BluOS Streaming vahvistin

Tuleeko tästä seuraava NAD klassikko? Erittäin kompakti ja elegantti vahvistin nettisuoratoistolla sekä todella monipuolisin ominaisuuksin:

• BluOS käyttöjärjestelmä & high-res monihuoneohjaus
• 5″ Korkearesoluutioinen värinäyttö
• HDMI eARC liitäntä televisiolle
• 2 x 80 W Hybrid Digital vahvistin
• Airplay 2 tuki ja monipuoliset liitännät

Tuotetiedot
NAD C700 BluOS Streaming vahvistin

 

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET:

- BluOS Streaming -vahvistin

- HybridDigital nCore -päätevahvistin

- Jatkuva lähtöteho: 80 W into 8/4 ohmia

- Hetkellinen teho: 160W 8 ohm, 300W 4 ohm

- 32-BIT/384kHz ESS Sabre DA-muuntimet

- 1 GHz ARM® CORTEX A9 -prosessori

- 5" LCD näyttö

- Tukee Amazon Alexa ja Google Assistant -ääniohjausta

- AirPlay 2 integraatio

- Tukee Siri-ääniapuria AirPlay 2:n kanssa

- Kaksisuuntainen Qualcomm aptX HD Bluetooth

- NFC Bluetooth paritus yhteen sopiville laitteille

- BluOS monihuone -yhteensopiva

- Gigabit Ethernet

- HDMI eARC, USB Type A -tulo

- 2 x linjatulo, koaxsiaalinen ja optinen -digitulo

- Esivahvistinlähtö, kaksi itsenäistä subwooferlähtöä

- IR -tulo, 12V triggerilähtö

- Sovellukset: iOS, Android, Mac OS, Windows, Crestron, Control4, RTI, URC, Elan, Lutron, iPort

- Tukee useimpia musiikintarjoajien palveluita, kuten Amazon, Spotify Connect, Tidal, Tidal Connect, TuneIn, Napster, Deezer, Qobuz ja monia monia muita.

- Roon ready

 

  

Lue lisää
Sulje

Äänimaailma on muuttunut. Kun aikaisemmin musiikki oli saatavilla vain levyillä, parhaan laatuista musiikkia tarjotaan nyt Internetin kautta. Se ei vain kuulosta paremmalta, vaan kokonaiset musiikkiluettelot ovat helpommin saatavilla kuin koskaan ennen. Valikoidut soittolistat tekevät musiikin etsimisestä ja löytämisestä helppoa ja hauskaa, kun taas usean huoneen langaton äänentoisto moninkertaistaa mahdollisuudet. NAD C 700:ssa yhdistämme kaiken tämän upeuden huippuluokan vahvistimeen tehdäksemme siitä all-in-one-ratkaisun, joka takaa sinulle musikaalisen loistoelämyksen.

BluOS tekee C700 all-in-one vahvistimesta ainutlaatuisen

BluOS on edistynein verkkosuoratoisto- ja monihuoneen käyttöjärjestelmä. Osana kasvavaa yhteensopivien tuotteiden ekosysteemiä, BluOS yhdistää tiiviisti laitteistot ja ohjelmistot lyömättömän käyttökokemuksen saavuttamiseksi. Ainoa nykyään saatavilla oleva langaton korkearesoluutioinen monihuonejärjestelmä, BluOS tukee uutta korkean resoluution suoratoistostandardia, Master Quality Authenticated (MQA). BluOS tekee C 700:sta uskomattoman monipuolisen, sillä se tukee yli 15 ilmaista ja maksullista tilauspalvelua sekä tukee paikallisesti tallennettuja musiikkikirjastoja. Lisähuoneiden lisääminen on helppoa ja edullista Bluesoundin all-in-one-kaiuttimilla, tai voit lisätä NAD-, DALI- ja muita premium-komponentteja tuottamaan hämmästyttävän äänen koko kotiisi.

Eleganttinen muotoilu

Industriaalisen suunnittelun, palkitun DF-ID design toimiston ansiosta, C 700 vie minimalistisen teeman uudelle eleganssille. Sirot mittasuhteet korostuvat aidoilla materiaaleilla, kuten kiinteällä harjatulla alumiinilla ja sileällä lasilla. Täysin käytettävissä Wi-Fi-yhteydellä BluOS-sovelluksen kautta, joten sinun ei tarvitse koskaan koskea M10:tä kuunnellaksesi suosikkikappaleitasi. Kun lähestyt C 700:aa, korkearesoluutioinen kosketusnäyttö aktivoituu “nyt toistetaan” -tilasta “ohjauspaneeliksi”, mikä mahdollistaa monia toimintoja suoraan etupaneelista avaamatta sovellusta. Se näyttää myös, mitä parhaillaan toistetaan ja mitä on tulossa seuraavaksi soittojonossa.

Vertaansa vailla oleva suorituskyky

C 700 käyttää NAD:n kehittyneintä Masters Series -tekniikkaa luomaan vertaansa vailla olevan äänentoiston. HybridDigital-vahvistin, jossa on merkittävä Hypex nCore -pääteaste, tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn sekä mahdollisuuden ohjata mitä tahansa kaiutinta. Erittäin tehokas ja huomattavan voimakas C 700 voi toistaa hienovaraisimmatkin musiikilliset yksityiskohdat elävästi ja realistisesti. Vaivaton dynamiikka ja elektronisen kohinan täydellinen puuttuminen ovat tämän edistyneen tekniikan tunnusmerkkejä.

Helppo ja älykäs integrointi koti-integraatio järjestelmiin

Olemme tehneet paljon työtä tehdäksemme C 700:sta täysin yhteensopivan nykypäivän johtavien älykotijärjestelmien, kuten Applen, Crestronin, Control4:n, Lutronin ja monien muiden yritysten kanssa. Tämä tarkoittaa, että valaistuksen, sälekaihtimien, LVI:n ja turvallisuuden lisäksi voit ohjata BluOS-monihuonemusiikkijärjestelmääsi saumattomasti yhteisestä käyttöliittymästä. Kaikki integraatiomme on sertifioitu luotettavaa toimintaa varten. Meillä on myös mukautettuja BluOS-sovelluksia iOS- ja Android-mobiililaitteille ja -tableteille sekä työpöydän ohjaus Windowsista ja Apple OS:stä.

HandsFree ääniohjaus

Lisää BluOS Voice Skill Amazon Alexa- tai Google Assistant -sovellukseen ja nauti handsfree-ääniohjauksesta henkilökohtaisiin musiikkikokoelmiin, suoratoistopalveluihin ja muuhun yksinkertaisten virtaviivaisten komentojen luettelon avulla. Echo- tai Google Home -laitteella voit pyytää Alexaa tai Google Assistantia soittamaan kappaleita paikallisesta kirjastostasi, asettamaan tallennettuja soittolistoja jonoon, säätämään äänenvoimakkuutta eri huoneissa tai kysymään, mitä keittiössä soitetaan. Haluatko kokeilla sitä? Ei ongelmaa. Lataa Amazon Alexa tai Google Assistant -sovellus, aktivoi taito, napauta puhekuplaa Amazon Alexa -sovelluksen alalaatikossa ja sano mitä tahansa komentoluettelosta.

Musiikki on tarkoitettu kuultavaksi, ei nähtäväksi

C 700 edustaa uudenlaista huippuluokan high-end äänentoistojärjestelmää, joka on ylellinen ja älykäs, mutta erittäin huomaamaton. Se pystyy suorittamaan samoja toimintoja, jotka ennen vaativat räkillisen komponentteja ja on monella tapaa ylivoimainen. Tyylikäs muotoilu vie hyvin vähän tilaa ja voidaan jopa piilottaa, mutta kaunis muotoilu ja värikäs näyttö kannustavat sinua sijoittamaan C 700:n eteen ja keskelle.

VAHVISTIN

LINJATULOT, KAIUTINLÄHDÖT

Jatkuva lähtöteho 8 ja 4 ohmia    >80 W (ref. 20 Hz-20 kHz ilmoitetulla säröllä, molemmat kanavat käytössä)

Harmoninen särö (20 Hz – 20 kHz)    <0.04 %

Signaali-kohinasuhde    >84 dB (A-painotettu, 500 mV sisääntulo, ref. 1 W / 8 ohm)

Leikkautumispiste >86 W (at 1 kHz 8 ohm 0.1 % THD) / >102 W (at 1 kHz 4 ohm 0.1 % THD)

IHF dyn. teho 8 ohmia: 100 W,  4 ohmia: 125 W

Vaimennuskerroin >90 (ref. 8 ohms 20Hz to 6.5kHz)

Taajuusvaste ±0.18 dB (20 Hz – 20 kHz)

Äänenvärin säädöt   korkeat: ±6.0 dB / 20 kHz, matalat: ±6.0dB / 60 Hz

Kanavaerottelu >93 dB (1 kHz), >72 dB (10 kHz)

Sisääntuloherkkyys (80 W in 8 ohmia): Line In: 550 mV, Digitaalitulo: -12 %FS

Tyhjäkäyntikulutus 0.5 W

DA-MUUNNIN

Tuetut formaatit    MP3, AAC, WMA, OGG, WMA-L, ALAC, OPUS

Hi-Res -formaatit      MQA, DSD, FLAC, WAV, AIFF

Näytteenottotaajuus Max 32 bit/192 kHz PCM

Bittisyvyys                 16 – 24

BluOS KÄYTTÖJÄRJESTELMÄ

Tuetut käyttöjärjestelmät:   Microsoft Windows XP, 2000, Vista 7-10, Apple Macintosh 7-10

Ilmainen Internet-radio:TuneIn Radio, Radio Paradise, Calm Radio

Tuetut musiikkipalvelut: Spotify, Amazon Music HD, TIDAL, Deezer , Qobuz, Napster, KKBox, Bugs, Taihe Music ZONE, SoundMachine, IDAGIO, OraStream

Bluetooth laatu:  Bluetooth aptX HD

Bluetooth liitännät:  kaksisuuntainen (lähetys kuulokkeille tai vastaanotto)

Lähiverkko Gigabit Ethernet RJ45, Wi-Fi 5 & 2.4 GHz

MITAT JA PAINO

Mitat (L x K x S)                      218 x 96 x 266 mm

Paino                                        Brutto 4.8 kg