NAD CS1 langaton Hi-Res verkkosoitin

Saatavuus: Varastossa

349,00 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

NAD CS1 langaton Hi-Res verkkosoitin

Tuo musiikki elämääsi – NAD CS1 muuttaa äänentoistojärjestelmäsi tai aktiivikaiuttimet todelliseksi musiikin toistolaitteistoksi.

Nad CS1 ei ole vain verkkosoitin, se on tunteiden täyteinen matka musiikin sydämeen. Käyttäessäsi suosikkisovelluksiasi, kuten Tidal Connect ja Spotify Connect tunnet yhteyden musiikkiin, joka saa sinut tuntemaan olevasi osa jokaista nuottia.

Pieni ja tyylikäs laite jonka suorituskyky on vertaansa vailla. Bluetooth 5.2 -tekniikka yhdistettynä ARM Cortex A53 -prosessoriin varmistaa, että jokainen ääniaalto porautuu syvälle tunteisiisi.

Tuotetiedot
NAD CS1 langaton Hi-Res verkkosoitin

 

NAD CS1 Langaton Hi-Res verkkosoitin on helppo ja edullinen tapa tuoda huippuluokan musiikin suoratoisto osaksi mitä tahansa stereo- tai kotiteatterijärjestelmää. Voit myös yhdistää CS1:n aktiivikaiuttimiin ja luoda modernin, tilaa säästävän musiikkijärjestelmän. Bluetooth®, Ethernet ja Wi-Fi mahdollistavat monipuolisen liitettävyyden, ja CS1 tukee suosituimpia verkkosuoratoisto- ja musiikin jako protokollia, kuten Apple AirPlay 2, Google Chromecast, Spotify Connect, Tidal Connect ja Roon. CS1 toistaa korkealaatuista ääntä aina 24-bittiseen/192kHz resoluutioon asti.

 

Musiikin toistomahdollisuudet NAD CS1 langattoman verkkosoittimen kautta ovat monipuoliset. Voit liittää sen myös Bluetoothilla älypuhelimeen, tablettiin tai tietokoneeseen. CS1 on yhteensopiva Bluetooth-profiilien A2DP 1.2, AVRCP 1.3, SPP, HFP, HSP ja HOGP kanssa.

 

Wi-Fi:n tai Ethernetin avulla saat kuitenkin vielä paremman äänenlaadun, ja CS1 tarjoaa useita vaihtoehtoja. Voit käyttää AirPlay 2:ta striimatakseksi CD-tasoista ääntä iPhonesta, iPadista tai Macista, tai iTunes-kirjastosta Windows PC:stä.
Lue lisää
Sulje

Google Chromecastilla voit jakaa musiikkia langattomasti CS1:een miltä tahansa Chromecast-yhteensopivasta sovelluksesta mobiililaitteella tai tietokoneella, aina 24-bittiseen/96kHz resoluutioon asti. Spotifyn ja Tidalin tilaajat voivat aloittaa musiikintoiston sovelluksissaan ja siirtää musiikin toiston helposti CS1:een. Roon-tilaajat voivat soittaa musiikkia sekä omista kirjastoistaan että Roonin tukeamista suoratoistopalveluista.

Audiofiili laatu– Laadukas äänentoisto, miltä tahansa musiikkilähteeltä. CS1 käyttää huippuluokan komponentteja, ja siinä on edistynyt digitaaliosio Texas Instrumentsin PCM5141-pohjaisena. Tämä siru tunnetaan erittäin alhaisesta kohinatasosta, erinomaisesta ja puhtaasta dynaamisesta suorituskyvystä. Se tukee resoluutiota jopa 24-bittiseen/192kHz ja tarjoaa MQA-tuen, mahdollistaen täyden MQA-dekoodauksen yhteensopivan ulkoisen DAC:n avulla huippulaatuisen Master Quality Authenticated -musiikin toistamiseksi.

Hyvin yhdistetty – Liitä CS1 kotiverkkoosi joko Wi-Fi:n kautta tai kytkemällä Ethernet-portti kotiverkkosi reitittimeen tai päätepisteeseen. CS1:llä on kaksi RCA-liittimellä varustettua analogista lähtöä stereo-vastaanottimelle, integroidulle vahvistimelle, esivahvistimelle tai aktiivikaiuttimille. Voit myös käyttää CS1:n optista tai koaksiaalista lähtöä digitaalisen äänen lähettämiseen jopa 24-bittiseen/192kHz resoluutioon varustetuille aktiivikaiuttimille tai kotiteatterivastaanottimelle tai ulkoiselle DAC:lle.

Kompakti, minimalistinen muotoilu tekee NAD CS1 Endpoint Network Streamerista helpon lisäyksen mihin tahansa äänijärjestelmään – ilman tarvetta erityisille sovelluksille. Valitse musiikki, jonka haluat kuulla, sovelluksilla, jotka jo tunnet, ja nauti huippuluokan äänestä.

Äänenlaatu

THD + N (20 Hz – 20 kHz) <0.03% 20-20 kHz -1dBFS-lähtö
Signaali-kohinasuhde >90 dB suhteessa 2V
Taajuusvaste 20-20 kHz +/-0.3dB; 50 kHz -3dB
Näytteenottotaajuus jopa 192 kHz
Bittisyvyys 16-24
Tuetut äänitiedostomuodot FLAC, ALAC, LPCM, MP3, AAC/AAC+, AC3, Ogg Vorbis, HE-AAC, WMA dekoodauskyky

 

Suoratoistotuki

Spotify Connect, Tidal Connect, Apple AirPlay 2, Google Chromecast, Roon

 

DAC

TI PCM5254

 

Prosessori

ARM Cortex™ -A53, Quad-Core, 1.5GHz per ydin

 

Liitännät

Virtalähde: AC-sovitin
Verkkoyhteys: Ethernet RJ45 100 Mbps, Wi-Fi 5 (802.11ac 2.4GHz/5 GHz)
Bluetooth: Bluetooth 5.2, BT-profiilit: A2DP 1.2, AVRCP 1.3, SPP, HFP, HSP, HOGP, NFC helppoa Bluetooth-yhteyttä varten
12V Trigger Out: 3.5mm Mini-jack x 1
Analogilähdöt: RCA Stere x 1
Digitaalinen koaksiaalilähtö: RCA 75 ohm
Digitaalinen optinen lähtö: TOSLINK x 1
USB tulo: USB C -virransyötölle

 

Yleiset tiedot

Toimintatilan ilmaisin: LED etupaneelissa
Toimintopainike: Etupaneelin toimintopainike
Virrankulutus: 0.5W verkkotilassa
Viimeistely: Musta

 

Mitat ja paino

Mitat: 140 x 140 x 55 mm
Nettopaino: 1.5 kg
Lähetyspaino: 1.7 kg