NAD M33 Masters BluOS Streaming – DAC vahvistin

Saatavuus: Varastossa

5 799,00 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

NAD M33 Masters BluOS Streaming – DAC vahvistin

NAD Masters sarjan integroitu lippulaivavahvistin tiivistää parhaiden erillislaitteiden ominaisuudet yhteen äärimmäisen suorituskykyiseen High End komponenttiin.

M33 Sisältää huipputekniikkaa joka asettaa uuden integroitujen vahvistimien referenssin 2020-luvulla. Paljon huikeita ominaisuuksia ku­ten Di­rac-huo­ne­kor­jaus, BluOS-mo­ni­huo­nest­rii­maus, kos­ke­tus­näyt­tö­, 32-bit­t­ti­nen DAC sekä MQA-de­koo­daus.

Roon-ready ja Roon-tested sertifikaatit korkearesoluutioisen musiikin hallintaan. Modulaarinen rakenne (MDC) mahdollistaa vahvistimen päivittämisen jälkikäteen piirikorteilla, joten sinulla on käytössäsi aina ajantasainen vahvistin niin ominaisuuksien kuin liitäntöjenkin osalta.

Tuotetiedot
NAD M33 Masters BluOS Streaming - DAC vahvistin

 

Muistuttaa Masters M10-mallia, mutta tarjoaa kehittyneemmät ominaisuudet. Uusi HybridDigital Purifi Ei­gen­takt-vahvistintekniikka mahdollistaa äärimmäisen dynaamisen äänen vahvistuksen jopa 200W per kanava, mittaustuloksilla jotka lähentelevät herkimpien ja hienostuneimpien käytettävissä olevien mittauslaitteiden raja-arvoja.

 

Integroitun korkearesoluutioinen BluOS-suoratoistoalusta sekä monihuoneohjaus, johon voi liittää esim. Bluesoundin ja Dalin laitteita. M33 Tukee myös MQA toistoa ja siinä on Roon -tuki (ohjelmistopäivitys tarvitaan). Sisältää lisäksi Airplay 2 yhteyden ja 2-suuntaisen aptX HD Bluetooth liitännän.

 

32 bitin DA-Muunnin sekä edistynein Dirac live huonekorjaus. Valtava määrä erilaisia analogisia ja digitaalisia sisääntuloja, mukaanlukien levysoittimen phono liitäntä. Television liittäminen ja vahvistimen ohjaus television kaukosäätimestä onnistuu eARC-liitännän kautta joka tukee äänen paluukanavaa.

 

Ainutlaatuinen modulaarinen rakenne (MDC) mahdollistaa vahvistimen päivittämisen jälkikäteen piirikorteilla, joten sinulla on käytössäsi aina ajantasainen vahvistin niin ominaisuuksien kuin liitäntöjenkin osalta.

 

Uusi NAD lippulaivaluokan Masters M33-verkkovahvistin. EISA 2020-2021 Vuoden paras tuote "NAD M33 Smart Amplifier".

  
Lue lisää
Sulje

Rima on nostettu korkealle Masters M33 BluOS Streaming DAC -vahvistimella

Lippulaivamallimme perustuu huomattavan menestyneeseen konseptiin, edistyneillä ominaisuuksilla, huipputeknologialla ja suurella teholla.

Osa kasvavaa yhteensopivien tuotteiden ekosysteemiä, BluOS integroi tiiviisti laitteiston ja ohjelmiston poikkeuksellisen käyttökokemuksen saavuttamiseksi. Ainoa nykyään saatavilla oleva todellinen langaton korkean resoluution monihuonejärjestelmä, BluOS tukee uutta korkean resoluution suoratoiston standardia, Master Quality Authenticated (MQA). BluOS tukee myös yli 20:tä ilmaista ja maksullista tilauspalvelua sekä paikallisesti tallennettuja musiikkikirjastoja. BluOS:n ansiosta M33 säilyttää kaikki audiofiiliset ominaisuudet ja lisää valikoiman lisäominaisuuksia, jotka laajentavat sen ominaisuuksia ja yksinkertaistavat samalla helppokäyttöisyyttä. M33:n etupaneelissa olevaa ohjausnäyttöä ei tarvitse koskea ohjatessasi vahvistinta BluOS-sovelluksella, mukana toimitetulla kaukosäätimellä tai puhekomennoilla millä tahansa Amazon Alexa- tai Google Assistant -laitteella.

 

DIRAC Live Room -huoneenkorjaus sisäänrakennettuna

Asiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että huoneakustiikka on useimpien äänijärjestelmien heikoin lenkki, ja huoneen heijastukset heikentävät äänentoiston tasapainoa ja dynamiikkaa. Dirac, yksi arvostetuimmista saatavilla olevista huonekorjausjärjestelmistä, ei ainoastaan ​​sopeudu taajuusvasteeseen, vaan toisin kuin muut huonekorjausjärjestelmät, se myös optimoi impulssivasteen. Optimoimalla kaiuttimien ja huoneen yhteensovitus, musiikki kuulostaa luonnollisemmalta ja elävämmältä. M33: n mukana toimitetaan tarkkuusmikrofoni, joka mittaa huoneen kuuntelupaikasta ja sen ympäriltä, ​​jotta järjestelmäsi voidaan kalibroida tarkasti parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Jopa kehittyneimpiä kaiuttimia voidaan parantaa huomattavasti käyttämällä Dirac -kalibrointia. Viiteen Dirac -muistipaikkaan voi tallentaa ainutlaatuisen huonemittauksen tai erilaiset taajuusmuokkaukset musiikkimaun tai -lajin mukaan. M33 tukee myös Diracin edistynyttä Bass Control -ominaisuutta*, jossa on kaksi itsenäistä subwoofer -lähtöä.

 

Joustavuus lisää pitkän aikavälin arvoa

Vakiomuodossaan M33 on erittäin täydellinen, ja siinä on laaja valikoima erilaisia tuloja/lähtöjä, BluOS, Dirac, HDMI ja paljon muuta. Se täyttää vaativimpienkin käyttäjien vaatimukset. Vahvistimen teknisen vanhenemisen minimoimiseksi M33 sisältää kaksi MDC -paikkaa (Modular Design Construction), jotka mahdollistavat laajentamisen edelleen. NAD esitteli MDC -konseptin reilut kymmenen vuotta sitten ja salli tuotteiden päivittämisen uusilla tekniikoilla, joita ei ollut laitteen julkaisuhetkellä edes saatavilla.

 

Yhteys ja langaton joustavuus

Halusitpa sitten liittää digitaalisen tai analogisen lähteen, M33 on hyvin varusteltu ja sopii kaikkiin näihin: 6 digitaalituloa ja 3 analogista tuloa, mukaan lukien MM phono levysoitintulo. Takaosassa takapaneelissa on lähdöt kahdelle kaiutinparille, jotka mahdollistaa kaksoisjohdotuksen, ja stereo subwoofer-lähtö, jossa on täysin konfiguroitava digitaalinen jakosuodin. Airplay 2 ja Bluetooth AptX-HD mahdollistavat paikallisen langattoman suoratoiston puhelimesta tai tabletista.

*Jotkin ominaisuudet ovat saatavilla tulevan ohjelmistopäivityksen kautta

 

Levysoitin ja kuulokkeet eivät ole unohtuneet

M33: ssa on korkealaatuinen MM Phono -tulo, joka on kilpailukykyinen ulkoisten erikoismuuntimien kanssa. Tarkka RIAA -taajuuskorjain, älykäs vaiheenpoisto -infraäänisuodatin ja valtava ylikuormitusmarginaali yhdessä tuovat esiin LP -levyjen parhaat puolet. Lisäksi kuulokkeiden harrastajat ilahtuvat erillisen kuulokevahvistimen äänestä, joka pystyy ajamaan jopa kaikkein vaativimpiakin kuulokkeita. Niille, jotka haluavat nauttia kuulokkeistaan langattomasti, integroidun Bluetooth AptX-HD -moduulin avulla on myös helppo liittää ja nauttia langattomista Bluetooth kuulokkeistaan.

 

Houkutteleva muotoilu ja erinomainen ergonomia

Rungon metalliseoskotelo on paitsi tyylikäs, myös käytännöllinen. Yksittäistä äänenvoimakkuuden säätönuppia täydentää värillinen LCD -kosketusnäyttö. Jämäkät paneelit, joissa on magneettiset iso-point jalat, tarjoavat vankan perustan monikerroksisille piirilevyille ja monimutkaiselle sisäiselle rakenteelle. Perinteiseen stereovahvistimeen verrattuna, M33 lähestyy vahvistinsuunnittelua modernilla ja tuoreella otteella, jossa on tulevaisuuden ominaisuuksia ja suorituskykyä.

 

Älykkään kodin integrointi helpoksi

BluOS tarjoaa tuen puheohjaukseen, johon on integroitu kaikki Amazon Alexa- tai Google Assistant -laitteet. Airplay 2: n kautta ohjaus on mahdollista myös Sirillä. On tehty paljon vaivaa, jotta M33 olisi täysin yhteensopiva kaikkien johtavien älykkäiden kotijärjestelmien kanssa johtavilta yrityksiltä, ​​kuten Apple, Crestron, Control4, Lutron, KNX ja monet muut.

Tämä tarkoittaa, että valaistuksen, sävyjen, LVI: n ja tietoturvan ohella integroija tai käyttäjä voi hallita saumattomasti BluOS-monihuonemusiikkijärjestelmää yhteisestä käyttöliittymästä. Kaikki integraatiot on sertifioitu luotettavaa toimintaa varten. Mukautetut BluOS-sovellukset iOS- ja Android-tableteille ja -puhelimille sekä työpöydän ohjaus Windows- ja Apple-käyttöjärjestelmistä ovat saatavilla maksutta ja päivitetään säännöllisesti.

 

BluOS High-Res musiikin suoratoisto

BluOS™ käyttöjärjestelmän striimava vahvistin
HybridDigital Purifi Eigentakt™ -vahvistin
Jatkuva teho: 200 W 8 ohmiin, 380 W 4 ohmiin
32-BIT/384kHz ESS Sabre DAC
1 GHz ARM® CORTEX A9 Processor
Dirac Live huonekorjaus
värillinen TFT kosketusnäyttö
Tukee Amazon Alexa ja Google Assistant puheohjausjärjestelmiä
AirPlay 2 integraatio
Tukee Siri puheohjausjärjestelmää AirPlay 2:n kanssa
Kaksisuuntainen Qualcomm aptX® HD Bluetooth
BluOS monihuone yhteensopiva
Gigabit Ethernet
Dual Band Wi-Fi 5 a/c/n
HDMI eARC, USB Type A Input
MM levysoitin sisääntulo
2 x linja sisääntulo (RCA)
AES/EBU XLR sisääntulo
Kaikki digitaalitulot 24-bit/192 kHz
2 x optista sisääntuloa
2 x koaksiaalisista sisääntuloa
XLR balansoitu sisääntulo
Pre Out lähtöliitäntä
Kaksi erillistä subwoofer lähtöä valittavalla jakotaajuudella,
Suuri tehoinen kuulokevahvistin
2 x MDC korttipaikka tuleviin laajennuksiin (esim. USB-B …)
IR sisääntulo
12V Trigger sisääntulo, 2 x12V Trigger ulostulo
Käyttöapsit: iOS, Android, Mac OS, Windows, Crestron, Control4, RTI, URC, Elan, Lutron, iPort ja KNX
Erittäin laaja premium musiikkipalvelujen tuki sisältäen mm. Amazon Music HD, Spotify, Tidal, Qobuz, TuneIn, Napster, Deezer ja paljon muita…

VAHVISTIN

Nimellislähtöteho (viite 20 Hz-20 kHz nimellis-THD, molemmat kanavat ajettu)
> 200 W – 8 ohmia> 380 W – 4 ohmia

Nimellislähtöteho, silta -tila (viite 20 Hz – 20 kHz ilmoitetulla THD arvolla)
> 700 W 8 ohmiin

Tuloherkkyys
865 mV (viite 200 W 8 ohmia, suurin äänenvoimakkuus)

THD (20 Hz – 20 kHz)
<0,003 % (1 W – 200 W, 8 ohmia ja 4 ohmia)

Signaali-kohinasuhde
> 98 dB (A-painotettu, viite 1 W ulos 8 ohmissa)
> 120 dB (A-painotettu, viite 200 W lähtö 8 ohmissa)

Leikkausteho
> 210 W (0,1 % THD 1 kHz 8 ohmia)

IHF dynaaminen teho
8 ohmia: 260 W
4 ohmia: 520 W

Huippulähtövirta
≥25 A (1 ohm, 1 ms)

Vaimennuskerroin
> 800 (viite 8 ohmia, 20 Hz – 6,5 kHz)

Taajuusvaste
± 0,2 dB (20 Hz -20 kHz)
-3 dB taajuudella 60 kHz

ESIVAHVISTIMEN TEKNISET TIEDOT

LINJATULOT

Tuloimpedanssi (r ja c)
47 kΩ/180 pF

Tuloherkkyys
280 mV (viite 500 mV lähtö, suurin äänenvoimakkuus)

Suurin tulotaso 20Hz-20Khz
2 Vrms/8 Vrms (matalan herkkyyden tila)

Äänensävyohjaimet
Diskantti: ± 10 dB @ 10 kHz, Basso: ± 10 dB @ 100 Hz

Max lähtösignaali
4 Vrms (viite 0,1% THD)

ESILÄHDÖT

Suurin lähtötaso
3,9 Vrms (viite 0,1% THD)

Signaali-kohinasuhde
> 120 dB (A-painotettu, viite 2 V ulos)

Lähtöimpedanssi
100 ohmia

SUBWOOFER LÄHDÖT

Suurin lähtötaso
1,1 Vrms (viite 0,1 % THD 100 Hz)

Signaali-kohinasuhde
> 102 dB (20 Hz-20 kHz, viite 1 V lähtö)

THD N
<0,005 % (katso 1,1 V 20 Hz-200 Hz)

Lähtöimpedanssi
680 ohmia

LEVYSOITINASTE

Tuloherkkyys
MM: 1,2 mV
MC: 100 µV

Tuloimpedanssi (R ja C)
MM: 56 kohmia/100 pF
MC: 100 ohmia/280 pF

Signaali-kohinasuhde (viite 2 V A-lähtö A-painotettu)
MM:> 92 dB
MC:> 76 dB

THD N (ref 2V Preout 1kHz)
MM: <0,003 %
MC: <0,02 %

RIAA -vasteen tarkkuus MM/MC
± 0,2 dB 20 Hz -20 kHz

KUULOKKEET

Lähtöimpedanssi
2,2 ohmia

Lähtöteho
> 100 mW/32 ohmia

BluOS -OSIO

AUDIO

Tuettu äänitiedostomuoto*
MP3, AAC, WMA, OGG, WMA-L, ALAC, OPUS

Tuettu korkean resoluution äänitiedostomuoto*
FLAC, MQA, WAV, AIFF

Näytteenottotaajuus
jopa 192 kHz

Bittisyvyydet
16-24

LIITÄNNÄT

Verkkoliitännät
Gigabit Ethernet RJ45
Wi-Fi 5

Tuettu verkon tiedostojen jakamisprotokolla

Palvelinviestilohko (SMB)
USB
1 x A-tyypin portti USB-muistitikulle (FAT32- tai NTFS-alustettu) ja tuetuille oheislaitteille yhdistämistä varten

Bluetooth -laatu
aptX HD 5.0

Bluetooth -yhteys
Kaksisuuntainen (vastaanotto- ja kuuloketila)

KÄYTTÖLIITTYMÄ

Tuettu käyttöjärjestelmä **
Musiikin toisto verkko -osuuksista seuraavissa työpöytäkäyttöjärjestelmissä: Microsoft Windows XP, 2000, Vista, 7, 8 nykyisiin Windows -käyttöjärjestelmiin ja macOS -versioihin **

Mobiilisovellus
Ilmainen BluOS Controller -sovellus on ladattavissa Applen iOS -laitteiden (iPad, iPhone ja iPod), Android -laitteiden, Kindle Fire- ja Windows- tai MacOS -työasemien vastaavista sovelluskaupoista

Etupaneeli
7 tuuman värillinen kosketusnäyttö

Kaukosäädin
HTRM 2 -kaukosäädin

Katso tuetut musiikkipalvelut ja kumppanit osoitteesta bluos.net

 

TEHON KULUTUS

Automaattinen valmiustila PÄÄLLÄ
<0,5 W
Tyhjäkäynti
<40W

MITAT JA PAINO

Mitat LxKxS **
435 x 133 x 396 mm

Nettopaino
9,7 kg

Kuljetuspaino
18,4 kg

HUOMAUTUS

* – Tuettu äänitiedostomuoto, pilvipalvelut ja ilmainen internetradio voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.
** – Bruttokoko sisältää jalat ja laajennetut takapaneelin liittimet