Pro-Ject Tuner Box S3 DAB+/FM/Internet viritin

Saatavuus: Varastossa

alk.469,00€

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Pro-Ject Tuner Box S3 DAB+/FM/Internet viritin

Valmistettu Euroopassa – Pro-Ject Tuner Box S3 DAB+ on monipuolinen radioviritin, joka yhdistää FM:n, DAB/DAB+ -vastaanoton sekä internetradion vaivattomasti nykyiseen HiFi-järjestelmääsi (DAB ei kuulu Suomessa).

Ohjaa radioviritintä suoraan helposti etupaneelista tai mukana toimitettavalla kaukosäätimellä, nauttien tinkimättömästä äänentoistosta ja laajasta radioasemien valikoimasta.

Digitaaliset ja analogiset liitännät mahdollistavat FM radion lisäämisen esim. monihuonejärjestelmän audiotuloon, jolloin perinteistäkin FM radiota voidaan kuunnella esim. langattomien aktiivikaiuttimien, soundbarien tms. kautta.

Tuotetiedot
Pro-Ject Tuner Box S3 DAB+/FM/Internet viritin


 

Pro-Ject Tuner Box S3 DAB+ on huippuluokan radioratkaisu, joka tuo FM-, DAB/DAB+ -tuen ja internetradion maailmanlaajuisine asemineen sekä podcasteineen nykyiseen HiFi-järjestelmääsi (DAB ei kuulu Suomessa).

 

Hallitse sitä vaivattomasti etupaneelista tai käytä mukana toimitettavaa kaukosäädintä. Tallenna suosikkiradiokanavasi ja valitse ne nopeasti kaukosäätimellä. Voit myös optimoida äänen sisäänrakennetun taajuuskorjaimen avulla, käyttäen valmiita esiasetuksia tai 5-kaistaista ekvalisaattoria, joka antaa sinulle vielä enemmän säätömahdollisuuksia.

 

 

Lue lisää
Sulje

Pro-Ject Tuner Box S3 DAB+ tarjoaa monipuoliset liitäntämahdollisuudet, kuten RCA-liitännät vahvistimelle, digitaaliset optiset ja koaksiaaliset lähdöt ulkoista DACia varten sekä kuulokeliitännän omaan henkilökohtaiseen kuunteluelämykseen.

Taajuuskorjaimen avulla voit hienosäätää ääntä mieltymystesi mukaan. Laadukkaat materiaalit ja eurooppalainen valmistus takaavat luotettavan suorituskyvyn. Tuner Box S3 DAB+ on täydellinen valinta vaativille musiikin ystäville, jotka arvostavat huippuluokan äänenlaatua.

Taajuusvaste: 20Hz – 20kHz
Analogiset lähdöt: 1 x RCA-pari
Digitaaliset lähdöt: Coaxial (S/PDIF), optinen (TOSlink®)
Kuulokevahvistin: 2 x 75mW 32 ohm (1% THD)
Kuulokelähtö: 6,3mm jakki
WiFi-standardit: WiFi 802.11 b/g/n
Virtalähde: 9V/1000mA DC (sisältyy)
Standby-tehonkulutus: <1 wattia valmiustilassa
Mitat (LxKxS): 206 x 55 x 153 mm (164 mm liitännät mukaan lukien)
Paino: 940 g ilman virtalähdettä