Radiokulma Terassi HiFi paketti

Saatavuus: Varastossa

299,00 /srj

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Radiokulma Terassi HiFi paketti
Kaiuttimet Vahvistin Bluetooth tulolla

Lisää viihtyvyyttä tällä äänentoistopaketilla jonka kaiuttimet voit asentaa vaivattomasti sisätiloihin (myös kosteisiin tiloihin) tai ulkotiloihin kuten terassille, patiolle jne.

Paketissa maailman myydyimmät yleiskaiuttimet JBL Control One ja laadukas minikokoinen Tangent Ampster BTII vahvistin Bluetoothilla.

Kaiuttimien mukana toimitetaan nivelletty seinäteline joten ne on helppo asentaa kiinteästi seinälle, katon rajaan jne… Vahvistin voidaan piilottaa rakenteisiin, kiitos langallisen infrapunasilmän ja siinä on automaattinen heräte Bluetoothin kautta, jolloin musiikki kuuluu automaattisesti kaiuttimista kun aloitat musiikin toiston.

Tuotetiedot
Radiokulma Terassi HiFi paketti, Kaiuttimet Vahvistin


 

Terassipaketti joka on hifi tason äänentoistopaketti niin sisä- kuin ulkotiloissa. Tästä voi rakentaa myös näppärän kotihifipaketin laadukkaalla äänentoistolla.

 

Tangent Ampster BT II Pienoisvahvistin

Täysiverinen vahvistin pienoiskoossa mahtavilla ominaisuuksilla ja edulliseen hintaan! Langaton Bluetooth äänitulo, sekä kattavat digitaaliset ja analogiset äänitulot automaattisella herätteellä.

L&B Ääni & Kuva – Hyvä vahvistin pikkurahalla, Tangentin pieni langaton vahvistin on loistovalinta esimerkiksi harrastustilaan tai teinin huoneeseen.

 

JBL Control One 2-Tie Tarkkailukaiuttimet, pr

JBL Control One – Yksi maailman myydyimmistä yleiskaiuttimista. JBL Control One, tarjoaa tasapainoisen äänentoiston kohtuullisin hankintakustannuksin. Kompakti 2-tie tarkkailukaiutin, jonka voi sijoittaa sisä -ja ulkotiloihin. Seinätelineet sisältyy toimitukseen!

Huomaamaton koko ei tarkoita huomaamatonta ääntä, tämä vakuuttavan vankasti rakennettu kaiutin täyttää tilan kuin tilan mahtavalla äänenlaadulla.
Lue lisää
Sulje