Roberts Radio Revival RD70 Retroradio BT

Saatavuus: Varastossa

alk.349,00€

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Roberts Radio Revival RD70 Retroradio, Bluetooth & herätystoiminnot

Retro Radio – Roberts on valmistanut radioita vuodesta 1932. Heritage sarjan radiot kunnioittavat kaikkein ikonisimpia malleja joita olemme valmistaneet.

Aidon Revival Vintage radion uudelleen tuleminen – Bluetooth | Täydellinen värinäyttö | Paristo/Sähkö | 2 Herätysaikaa

Aito puukotelo valisemallasi korkealaatuisella keinonahkaviimeistelyllä tikattua kantokahvaa myöten.

Vieraile Robertsradio.fi maahantuonnin sivustolla ja tutustu tarinaan tuotemerkin takana

 

Tuotetiedot
Revival uudelleen syntyneenä - Klassinen 50-luvun tyyli ja käsityönä valmistettu akustisesti ihanteellinen aito puukotelo, Revival RD70 näyttää ja kuulostaa nyt paremmalta kuin koskaan. Tyylikäs nahkamainen viimeistely myös pastelliväreissä.

 

Ainutlaatuinen yhdistelmä aitoa 1950-luvun henkeä modernein ominaisuuksin. Sisältää seuraavat ominaisuudet:

• Bluetooth äänentoisto
• Aux (3.5mm) Äänitulo
• Verkkovirtaliitäntä / Paristokäyttö
• 2 Herätysaikaa
• Värinäyttö

 

 

Roberts Radio. Korkeaa laatua vuodesta 1932.

Ikoninen Roberts Radio Ltd. aloitti valmistamalla ja myymällä korkealaatuisia, pieniä radioita omassa pikkuputiikissaan Lontoossa vuonna 1932. Alkuperäisten perustajien, kaverusten Harry Roberts ja Leslie Bidmead, ideana oli valmistaa korkeatasoisia radioita tinkimättä laadusta. Näistä arvoista kiinni pitämällä, Roberts on edelleen kannettavien radioiden markkinajohtaja Isossa-Britanniassa.

Robertsin radiot on rakennettu kestämään. Tunnustuksena tästä, Robertsille on myönnetty kaksi Britannian kuninkaallisen hovin sinettiä ja kunnia toimia virallisena radioiden hovihankkijana.

 

 

 
Lue lisää
Sulje

Valitse Revival radio. Valitse tyylisi.

Retro 1950-luvun muotoilu moderneilla ominaisuuksilla, mukaanlukien Bluetooth ja värinäyttö.

Bluetooth / Aux (3.5mm) / Verkkovirtaliitäntä / Paristokäyttö / 2 Herätysaikaa / Värinäyttö

 

Valitse Revival radiosi väri

Revival RD70 Radio tuo aidon virkistävän tuulahduksen 1950-luvulta sisustukseesi. Valitse vain sisustukseesi sopiva väri.

 

Revival RD70 DAB */DAB*/FM RDS Radio jossa Bluetooth ja herätystoiminnot
* DAB ei ole käytössä suomessa

Revival RD70 on Revival uudelleen syntyneenä; klassinen 1950-luvun tyyli ja käsityönä valmistettu, akustisesti optimoitu aito puukotelo. Revival paitsi näyttää, myös kuulostaa paremmalta kuin koskaan. Nyt lisättynä langaton Bluetooth ääniliitäntä, voit toistaa langattomasti musiikkia mobiililaitteestasi, näin retro radiosi muuntautuu tyylikkääksi Bluetooth kaiuttimeksi. Uutta on myös intuitiivinen värinäyttö joka helpottaa radion edistyneiden toimintojen käyttämistä.

Vielä lisäksi, Revival RD70 sisältää kaksi herätystoimintoa sekä uni & torkku ajastimet, joten voit muuntaa radiostasi myös erittäin tyylikkään kelloradion.

 

Ominaisuudet

DAB */DAB*/FM RDS Radio
* DAB ei ole käytössä suomessa

Tallenna suosikkiasemasi muistiin niin että voit kuunnella niitä vain muutamalla näppäimenpainalluksella. Voit tallentaa muistiin jopa 10 suosikkiasemaasi. RDS Toiminnon ansiosta näet suoraan kuunneltavan aseman nimen.

Helppo Bluetooth streamaus
Haluatko kuunnella lempimusiikkiasi Spotifysta, Youtubesta tai nettiradiosta? Voit helposti streamata musiikkisi langattomasti suoraan mobiililaitteestasi käyttäen Bluetooth äänensiirtoa. Näin RD70 toimii todella tyylikkäänä matkakaiuttimena. Voit myös toistaa tai tauottaa musiikintoistoa käyttäen radion ohjauspainikkeita, joten sinun ei tarvitse edes koskea puhelimeesi.

Kustomoitava näyttö
Viimeistele Revival radiosi tyyli säätämällä näytön väri sinua miellyttäväksi. Valitse 6:sta erilaisesta teemasta kuten Ruby, Pearl, ja Sapphire. Voit valita lisäksi kaksi erilaista analogista tai digitaalista kellonäyttöä valmiustilassa, valinta on sinun.

Hipaise torkkupainiketta
Radion 2 herätystoimintoa mahdollistavat herätyksen summerilla tai suosikki radiokanavallasi. Saatavilla on myös uniajastin jolla voit säätää radion sammumaan automaattisesti valitun ajan kuluttua – jopa 90 minuutin päästä – ja nukahtaa radiosi sulosäveliin. Unohtamatta tietenkään rentouttavaa torkkukytkintä joka mahdollistaa herätysajan siirtämisen sujuvasti eteenpäin, muista kuitenkin että tämä ei estä sinua myöhästymästä, mutta voit kuitenkin jatkaa uniasi.

Ota radio mukaasi ulkoilmoihin
Kiitos paristokäyttömahdollisuuden, voit ottaa ihanan radiosi mukaan ulos terassille, tai vaikkapa kesäpiknille. Sillä mikä onkaan sen mahtavampaa kuin nauttia vaikkapa kesäisestä auringonpaisteesta hyvän ruoan ja juoman, ystävien ja mielimusiikkisi parissa.

Tekniset tiedot

Äänilähteet: Radio / Bluetooth / Äänilisälaitetulo (3.5mm aux)

FM Radioviritin – RDS Toiminto näyttää kuunneltavan aseman nimen

Kuulokelähtö (3.5mm Stereo)

Herätystoiminto: 2 Ohjelmoitavaa herätystä (summeri tai radio)

Esivalintojen määrä: 20

Erityinen yötila valittavissa

Tyylikäs nahkamainen kantohihna

Toimii sähköllä tai paristoilla (paristot eivät sisälly toimitukseen)

Uni- ja torkkuajastimet

Täysi värinäyttö

Bluetooth laitteen kauko-ohjaus painikkeista

Mukana toimitettavat tarvikkeet: Virtalähde verkkovirtaan

Paino 1.65kg

Ulkomitat (mm): 252l x 160k x 104s