Rockford Fosgate PMX-8DH Venesoitin

Saatavuus: Varastossa

249,00 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Rockford Fosgate PMX-8DH Venesoitin

Digitaalinen mediavastaanotin PMX-8DH on suunniteltu meri- ja moottoriurheilujärjestelmille.
Vaatii toimiakseen tuotteen PMX-8BB

PMX-8DH-mallissa on 5 tuuman värillinen ultrakirkas TFT-näyttö optimaalista katselua varten – myös täydessä auringossa – joka on tiivistetty estämään pölyn tai kosteuden tunkeutumisen.

Tuotetiedot
Rockford Fosgate PMX-8DH Venesoitin

PMX-8DH, jota käytetään PMX-8BB piilossa olevan mediavastaanottimen kanssa. Langallinen näyttöpääohjain, joka antaa sinulle pääsyn kaikkiin vastaanottimien ominaisuuksiin.  5" ultrakirkas värillinen TFT-näyttö, joka tarjoaa optimaalisen katselun jopa täydessä auringonpaisteessa. Se on optisesti märkäsidostettu pölyn tai kosteuden tunkeutumisen estämiseksi. Se on IPX6-luokiteltu ja käyttää vedenkestävää pyörivää enkooderin nuppia, jossa on valkoinen LED-painikevalaistus. sisältää etupaneelin valaistuksen ja aliohjaimet, komposiittivideotulon sekä yhteensopivan päällystetyn piirilevyn elementtien suojaamiseksi.

PMX-8BB:n kanssa käytettäväksi suunniteltu täystoimintoinen langallinen PMX-8DH-näyttöpää on digitaalisen mediajärjestelmän paras ohjain. Laitteessa on erittäin kirkas 5" TFT-näyttö, joka on suunniteltu ja valittu sen katselukyvyn perusteella jopa täydessä auringonpaisteessa. Näyttö on optisesti märkäliimattu kehykseen estämään pölyn tai kosteuden tunkeutuminen ja varmistaen, että se pysyy puhtaana ja kirkkaana.

Pääsy Custom GUI -käyttöliittymään on mahdollista vedenkestävän pyörivän kooderin nupin ja valkoisten LED-taustavalaistujen painikkeiden avulla, joiden avulla voit helposti säätää paneelin valaistustasoja ja tarjota välittömän alitason hallinnan sormenpäilläsi. Näyttöpäässä on myös komposiittivideotulo video- tai kamerajärjestelmille ja helppo yhdistää piiloyksikköön moninapaisella DIN-liittimellä.

Paneeli on IPX6-luokiteltu veden tunkeutumista vastaan, ja siinä on konformipinnoitettu piirilevy, joka suojaa elintärkeää elektroniikkaa. Lisäksi validoimme yksikön 500 tunnin testauksella sekä ASTM B117- että D4329 -testausstandardien mukaisesti varmistaaksemme, että se kestää vuosia päivittäisessä käytössä, kun se on alttiina elementeille.
Lue lisää
Sulje
  • 5″ Full color Thin Film Transistor display
  • Wet Bonded Faceplate: An epoxy layer between display and cover glass eliminates air gap to improve visual clarity and preventing dust build-up.
  • Water resistant rotary encoder volume control
  • White LED button illumination
  • Front Panel Sub Control
  • Direct composite video input connection
  • Epoxy coated circuit board for water resistance
  • Two-piece mounting system to secure panel to mounting surface
  • IPX6 Marine Grade for prevention of water intrusion
  • Dimensions (H x W x D): 130 x 211 x 20 mm