Shure SM58-LC Mikrofoni

Saatavuus: Kysy lisää

119,00 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Tuotetiedot
Legendaarinen Shure Sm58® -solistimikrofoni, esiintyjien ykkösvalinta kaikkialla maailmassa.

 

Hertta –suuntakuvio suuntakuvio eliminoi ei-halutut äänet ja keskittyy edestä tulevaan signaaliin. Tämä on solistimikrofoni ammattilaisille tai alkaville sellaisille.

 

Tehokas sisäänrakennettu tuulisuoja / pop-filtteri. Solistikäyttöön räätälöity taajuusvaste, kirkas keskiäänialue ja bassoalueen leikkaus.

 

Nimestä ja maineesta tunnetut legendaariset Shure SM Series -mikrofonit ovat todellisia teollisuusstandardeja. Nämä mikrofonit ovat määritelleet mikrofonin oikean soundin vuosikymmeniä. Maineen takana on räätälöity taajuusvaste solisti- ja instrumenttikäyttöön. Taatusti testattua toimivuutta.

 

Legendaarinen Shure Sm58® -solistimikrofoni, joka on viritetty korostamaan solistin ja taustalaulajan soundin lämpimyyttä ja selkeyttä. Esiintyjien ykkösvalinta kaikkialla. Shure Sm58® on hertta –suuntakuviolla varustettu solistimikrofoni ammattilaisille live tilanteissä, äänentoistossa ja studio äänityksissä. Erittäin tehokas sisäänrakennettu pallomainen filtteri eliminoi tehokkaasti tuuli- ja pop-äänet. Hertta suuntakuvio eliminoi tehokkaasti ei-toivotut äänet ja eristää pääasiallisen äänilähteen.

 

Sm58 suuntakuvio on räätälöity solistikäyttöön. Tämä soundi on maailman standardi. Kestävä rakenne, hyväksi havaittu käsittelyäänien vaimennus ja teräsverkko mahdollistavat mikrofonin rankan käytön. Ulkona tai sisällä, laulu, puhe – Sm58 on ammattilaisten ylivoimainen valinta. Solistikäyttöön räätälöity taajuusvaste, kirkas keskiäänialue ja bassoalueen leikkaus. Hertta suuntakuvio eliminoi ei-halutut äänen ja keskittyy edestä tulevaan signaaliin. Pneumaattinen käsittelyäänien eliminointijärjestelmä toimii tehokkaasti. Tehokas sisäänrakennettu tuulisuoja / pop-filtteri. Mukana toimitettava jalusta adapteri kääntyy 180 astetta ja on käytännöllisesti katsoen rikkoutumaton, Legendaarinen Shure laatu ja kestävyys.

 

Saatavana myös on/off-kytkimellä varustettuna (Sm58-SE).
Ominaisuuksia

 

Suuntakuvio: hertta
Taajuusvaste: 50Hz – 15kHz
Herkkyys: –54,5 dBV/Pa, 1,85 mV
Impedanssi: 300 ohm
Paino: 298 g
Mitat: 162 mm pituus, 51-23 mm halkaisija
Lue lisää
Sulje