Valmis Silverline kaiutinkaapeli 1.5mm² banaaniliittimillä

Saatavuus: Varastossa

alk.27,50€

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Valmis Silverline kaiutinkaapeli 1.5mm² banaaniliittimillä

Valmiiksi koottu kaiutinkaapeli laadukkaalla Oehlbach Silverline kaiutinkaapelilla jossa hopeapinnoitus ja R-Audio banaanikaiutinliittimillä. Erinomainen äänenlaatu, helppo asennus.

Saatavilla eri pituuksia, hinta per johto sis. 4 liitintä, toimitetaan valmiiksi koottuna.

Huom. hinta 1 per johto = 1 per kaiutin.

 

Tuotetiedot
Valmis Silverline kaiutinkaapeli 1.5mm² banaaniliittimillä

 

Valmis kaiutinkaapeli jossa runkokaapelina Oehlbach Silverline 2 x 1.5mm² kaiutinkaapeli ja 4 kpl R-Audio banaaniliittimiä.

 

Hopea on erittäin hyvä sähkön ja signaalien johtaja, ja sitä käytetään usein kaiutinkaapeleissa sen monien etujen vuoksi. Tässä on joitain hopean etuja kaiutinkaapeleissa:

 

1. Alhainen sähköinen vastus: Hopea on erinomainen sähkönjohtaja ja sillä on erittäin alhainen sähköinen vastus. Tämä tarkoittaa, että signaali pystyy virtaamaan helposti ja tehokkaasti hopeakaiutinkaapelissa, mikä minimoi signaalihäviötä matkan varrella.

 

2. Parempi signaalinsiirto: Hopea tarjoaa paremman signaalinsiirron kuin monet muut johtimet. Se auttaa säilyttämään äänen selkeyden ja tarkkuuden siirrettäessä signaalia vahvistimelta kaiuttimiin. Tämä johtuu sen kyvystä vähentää signaalien vääristymää ja häiriöitä matkan varrella.

 

3. Laajempi taajuusvaste: Hopeakaiutinkaapelit voivat tarjota laajemman taajuusvasteen kuin jotkut muut kaapelit. Ne pystyvät välittämään sekä korkeat että matalat taajuudet tarkasti, mikä auttaa toistamaan äänen luonnollisena ja tasapainoisena.

 

4. Paremmin erotellut äänialueet: Hopea voi auttaa parantamaan äänialueiden erottelevuutta. Eri äänialueet, kuten basso, keskiäänet ja diskantti, voivat olla paremmin erottuvia hopeakaiutinkaapeleiden avulla, mikä johtaa parempaan äänikokemukseen.

 

On kuitenkin tärkeää huomata, että kaiutinkaapeleiden vaikutus äänenlaatuun voi olla hyvin subjektiivinen, ja monet tekijät, kuten kaiuttimet, vahvistin ja huoneen akustiikka, voivat vaikuttaa lopputulokseen.
Lue lisää
Sulje

Oehlbach Silverline 15 Kaiutinkaapeli, 2×1.5mm² Hopeoitu kaiutinkaapeli

Korkealaatuinen stereokaiutinkaapeli vahvistimien ja päätevahvistimien yhdistämiseksi kaiutinkaappeihin. Tämä kaiutinkaapeli soveltuu jopa 120 watin vahvistinkuormalle per kanava. Tämän Oehlbach kaapelin ulkokuori on lujaa ja taipuisaa muoviyhdistelmämateriaalia. Samanaikaisesti, sisäjohdin on valmistettu monista yksittäisistä säikeistä jotka on kierretty yhteen erillisiin nippuihin ja nämä yksittäiset niput on kierretty vielä kertaalleen yhteen, tämä rakenne tekee kaapelista todella notkean ja siksi sillä on helppoa tehdä tarvittavat asennusvedot. Happivapaata kuparia (OFC) – joka on tunnettu erinomaisesta virranjohtokyvystään – on käytetty sisäjohtimen materiaalina.

Ominaisuudet
• Stereokaiutinkaapeli
• Luja muovinen ulkokuori
• Ultraohuet yksittäiset sisäjohtimet
• Valmistettu Euroopassa
• Jopa 120 watin vahvistimille
• Hopeapinnoitettua kuparia
• Erittäin taipuisa kaapeli

Tekniset tiedot
• Kaapelin halkaisija 2×1.5mm²
• Sisäjohtimen materiaali: Hopeapinnoitettu happivapaa kupari
• Kaapelin ulkokuorimateriaali: Muovi
• Kaapelirakenne: Litteä
• Konsepti: Yksittäinen johdotus
• Kaapelin ulkomitat 7.0mmx3.5mm

 

R-Audio BN-24K korkealaatuinen banaaniliitin

Kevytmetallirunkoinen banaaniliittimemme kaksoisruuvikiinnitys pitää kaapelin tukevasti liittimessä.

24-Karaatin kultaus liitinpinnoissa, kuparinapa ja laaja kiinnityspinta-ala maksimissaan 4mm2 johdolle.

R-Audio on oma tarvikemerkkimme, lisääntyvä valikoima huolella valittuja audiotarvikkeita joiden valinnassa on kiinnitetty erityisesti huomiota luotettavuuteen sekä äänenlaadullisiin ominaisuuksiin ja kohtuulliseen hinta-tasoon.

Lopeta turha kaiutinjohdon pyörittely ja tunkeminen liittimiin, banaaniliittimillä liität kaiutinjohdot kunnolla ja turvallisesti.

Kun seuraavan kerran siirrät vahvistinta tai kaiuttimia, vedät vain liittimet irti ja naksautat homman jälkeen ne takaisin paikalleen, jo loppui hiki -ja veripisaroiden vuotaminen.

Tukeva ja luotettava metallirunkoinen banaaniliitin viimeistelee siististi ja luotettavasti kaapeliasennukset.

4mm liittimellä, 24k kultaus, suora kiinnitys.

Kaksoisruuvikiinnitys pitää kaapelin lujasti kiinni liittimessä, alumiinisuojus ja kuparinapa.

Laaja kiinnityspinta-ala, maksimissaan 4mm2 johdolle.