Tangent Ampster BT II

Saatavuus: Varastossa

199,00 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Tangent Ampster BT II Pienoisvahvistin

Täysiverinen vahvistin pienoiskoossa mahtavilla ominaisuuksilla ja edulliseen hintaan! Langaton Bluetooth äänitulo, sekä kattavat digitaaliset ja analogiset äänitulot automaattisella herätteellä.

L&B Ääni & Kuva – Hyvä vahvistin pikkurahalla, Tangentin pieni langaton vahvistin on loistovalinta esimerkiksi harrastustilaan tai teinin huoneeseen.

Tuotetiedot
Mahtava äänentoisto tarvitsee arvoisensa vahvistimen

 

Toisen sukupolven versio Tangentin palkintoja voittaneesta Ampster BT vahvistimesta on erittäin kompakti ja fiksusti mitoitettu vahvistin, joka sisältää mahtavan määrän ominaisuuksia niin koti kuin kaupalliseen käyttöön. Yhdistettynä laadukkaisiin passiivikaiuttimiin, Ampster BT 2 vahvistin tuottaa mahtavan äänentoiston erinomaisella hinta-laatusuhteella.

 

 

Yhdistä langalla tai langattomasti

 

 

Voit suoratoistaa musiikkiasi langattomasti puhelimesta, tabletista tai tietokoneesta Ampster BT II vahvistimen kautta käyttäen Bluetooth yhteyttä, tai yhdistämällä äänilisälaitteen Aux In portteihin. Vahvistin sisältää digitaaliset ja analogiset tulot, subwoofer lähdön ja usb latausportin.

 

 

Automaattinen heräte Bluetoothin kautta ja monihuonejärjestelmien tuki

 

Toisen sukupolven BT II vahvistinta ei tarvitse enää sammuttaa manuaalisesti. Se siirtyy automaattisesti valmiustilaan kun musiikintoisto Bluetoothin kautta katkeaa, ja herää automaattisesti kun aloitat uudelleen toiston. Lisäksi, BT II herää valmiustilasta silloinkin kun se havaitsee signaalin AUX minijakki tulosta, joka mahdollistaa liitännän useimpiin monihuone tai verkon kautta ohjattuihin järjestelmiin. Esimerkiksi, lisää Chromecat Audio, Airport Express, tai muu WiFi laite Aux tuloon - silloin Ampster BT II herää automaattisesti kun se havaitsee musiikintoiston alkaneen verkossa.

 

 

Pienoisvahvistin isolla äänellä, piilotettavissa installaatioiden sisään

 

 

Uusi Ampster BT II luo täydellisen pienoisäänentoistojärjestelmän. Voit sijoittaa vahvistimen jopa suljettuun paikkaan johon ei ole näköyhteyttä, tällöin voit sijoittaa mukana toimitetun langallisen IR silmän paikkaan josta se poimii helposti kaukosäätimen ohjauskomennot ja kuljettaa siitä johdon vaikkapa kaapin sisään piilotetulle vahvistimelle.

 

 
Lue lisää
Sulje

Ominaisuudet

2 x 50 Watin vahvistinteho
Bluetooth 4.0 Vastaanotin
Digitaalinen ja analoginen äänitulo
Aux Tulo
Tyylikäs kaukosäädin
Automaattinen heräte Bluetooth ja Aux In äänitulosta
Viimeksi säädetyn äänenvoimakkuuden muisti
• Ulkoinen IR silmä (sisältyy toimitukseen)

Tulot     Bluetooth, 3.5 mm AUX (Minijakki), Analoginen RCA, Optinen Digitaalitulo
Lähdöt     Subwoofer Lähtö, USB Lataus, Kaiutinterminaalit (stereo)
Taajuusvaste     20 – 20000 Hz
Impedanssi     4 Ω
Kaukosäädin
Teho    2 x 50 Wattia
Virrankulutus valmiustilassa     <1W (EUP 2013)
Virtaliitäntä     220 Vac ~ 50/60 Hz (EU), Internal
Weight     2.20 kg
Ulkomitat     195 x 194 x 70 mm