Tangent Ampster TV II Mini Stereovahvistin HDMI & Bluetooth

Saatavuus: Varastossa

199,00 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Tangent Ampster TV II Mini Stereovahvistin HDMI & Bluetooth

Lisää mitkä tahansa tavalliset kaiuttimet ja koe tehostettu äänentoisto televisiostasi ennenkuulumattomalla äänenlaadulla!

Tangent Ampster TV II on helppo ja kustannustehokas ratkaisu television äänentoiston parantamiseen. HDMI (ARC) Tulo mahdollistaa helpon liitettävyyden televisioosi ja Bluetooth 5.0 tekniikka takaa sujuvan ja korkealaatuisen yhteyden langattomaan musiikin suoratoistoon.

Se käynnistyy automaattisesti television tai bluetooth äänilähteen kautta ja voit myös säätää äänenvoimakkuutta kytkemästäsi äänilähteestä, helppoa ja mukavaa!

Tuotetiedot
Tangent Ampster TV II Mini Stereovahvistin HDMI & Bluetooth

 

Edistyksellinen tekniikka

 

Tangent Ampster TV II ylpeilee monilla innovatiivisilla ominaisuuksilla, jotka tekevät siitä täydellisen lisäyksen viihdekeskuksesi äänijärjestelmään. Se on varustettu Bluetooth 5.0 -tekniikalla, joka takaa sujuvan ja korkealaatuisen yhteyden langattomaan musiikin suoratoistoon. HDMI-tulo mahdollistaa helpon liitettävyyden televisioosi. Älä enää tyydy tavalliseen ääneen – valitse Tangent Ampster TV II.

 

Voimakas ja Dynaaminen Ääni

 

Vahvistimesi on sydän, joka pumppaa ääntä kotiisi. Tangent Ampster TV II tarjoaa vaikuttavan 2 x 50 watin vahvistuksen, erittäin pienikokoisesta vahvistimesta, joka tuottaa voimakkaan ja dynaamisen äänisuorituksen. Tämä on täydellinen valinta kaikenlaisten passiivisten kaiuttimien kanssa, ja se upottaa sinut elokuvien, TV-ohjelmien ja musiikin maailmaan.

  

 

Automaattinen heräte Bluetoothin kautta ja HDMI ARC liitännän kautta


 

Toisen sukupolven BT II vahvistinta ei tarvitse enää sammuttaa manuaalisesti. Se siirtyy automaattisesti valmiustilaan kun musiikintoisto Bluetoothin kautta katkeaa, ja herää automaattisesti kun aloitat uudelleen toiston. Lisäksi, BT II herää valmiustilasta silloinkin kun se havaitsee signaalin HDMI ARC tulosta, helppoa ja kätevää!

 

Lisää Bassoa

 

Kaipaatko vieläkin intensiivisempää äänikokemusta? Tangent Ampster TV II:ssa on subwoofer-ulostulo, joka mahdollistaa aktiivisen subwooferin lisäämisen äänentoistojärjestelmääsi. Nyt voit tuntea jokaisen basson iskun ja sukeltaa syvemmälle elokuvien toimintaan.

 

Tanskalainen muotoilu

Tangent Ampster TV II on tanskalaisen Tangent-yhtiön käsialaa, joka tunnetaan innovatiivisista ja palkituista elektroniikkatuotteistaan. Se ei ainoastaan tarjoa huippuluokan ääntä, vaan myös sulautuu tyylikkäästi moderniin kotiviihdejärjestelmään. Sisäänrakennettu virtalähde tekee siitä helppokäyttöisen ja kätevän.

 

Tangent Ampster TV II on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat kohentaa TV-äänielämystään. Siinä yhdistyvät edistyksellinen Bluetooth 5.0 HD -yhteys, HDMI-tulo, 2 x 50 watin vahvistus, vähäinen lepotilavirtakulutus, automaattinen sammutus 15 minuutin jälkeen, subwoofer-ulostulo ja tyylikäs muotoilu yhteen pakettiin. Kaikki tämä nyt vain hintaan 149,90 euroa!

 

 

 
Lue lisää
Sulje

Tehokas Ääni

Koe vertaansa vailla oleva äänenlaatu Tangent Ampster TV II:n 2 x 50 watin vahvistuksen avulla, joka tarjoaa voimakkaan ja dynaamisen ääniesityksen. Se on täydellinen vahvistin mihin tahansa stereokaiutinjärjestelmään ja mahdollistaa täydellisen uppoutumisen suosikkielokuviisi, TV-ohjelmiisi ja musiikkiisi.

 

Vaihtoehtoinen subwoofer lähtö

Subwoofer-ulostulon ansiosta voit lisätä lisää bassoa äänijärjestelmääsi aktiivisen subwooferin avulla, tarjoten paljon immersiivisemmän ja intensiivisemmän äänielämyksen.

 

Tekniset tiedot:

Tyyppi: TV-stereovahvistin
Bluetooth: 5.0 AptX-HD
HDMI-tulo: HDMI ARC
Kaiutinliitännät: Ruuviliittimet
Subwoofer-ulostulo (alipäästösuodatin, 200 Hz 12 dB/oktaavi)
Kaukosäädin
DAC: Sisäänrakennettu 24-bittinen, 192 kHz stereo
Nimellinen lähtöteho: 2 x 50 wattia @ 4 ohmia
Taajuusvaste: 20 Hz – 20 kHz
Signaali-kohinasuhde: > 95 dBA
Taajuuskorjainasetus: -8 dB – +8 dB / 2 dB askeleina 120 Hz:ssä ja käännepisteen jälkeen 1 kHz:ssä
Automaattinen käynnistys (lähteet): HDMI, Bluetooth
Virtalähde: Sisäänrakennettu 100 – 240 V
Koko (ilman jalkoja): L195 x S194 x K70 mm
Paino: 1,8 kg / 2,2 kg
Lepotilavirtakulutus: <0,50W (EuP 2013)