TEAC AD-850-SE -yhdistelmäsoitin CD/Kasettidekki

Saatavuus: Varastossa

659,00 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

TEAC AD-850-SE -yhdistelmäsoitin CD/Kasettidekki

Tervetuloa musiikin maailmaan TEAC AD-850-SE:n kanssa – täydellinen yhdistelmä huippuluokan äänenlaatua ja helppokäyttöisyyttä!

TEAC AD-850-SE on huipputeknologian mestariteos, joka vie äänenlaadun uudelle tasolle. Olitpa sitten analogisen äänen harrastaja tai digitaalisen äänen asiantuntija, tämä laite tarjoaa sinulle täydellisen musiikkielämyksen.

CD / Kasetti / USB -soitin niille jotka haluavat puhdasta äänenlaatua. Laitteesta löytyy mm. USB-liitäntä tallennuksella sekä analoginen RCA-tulo joka mahdollistaa ylimääräisen äänilähteen yhdistämisen.

Laitteessa on myös mikrofonitulo kaiulla, joten voit käyttää sitä karaokelaitteena! Voit tallentaa suloiset sointusi joko kasetille tai USB-muistille (mikrofonin ääntä ei voida tallentaa silloin, kun tallennetaan CD:ltä tulevaa ääntä USB-muistille)

Tuotetiedot

TEAC AD-850-SE -yhdistelmäsoitin CD/Kasettidekki


 

Tämä laite ei ole pelkästään kasettidekki – se on monipuolinen äänentoistolaitteisto. Voit nauttia kasettimusiikista, tallentaa omia äänitteitäsi tai jopa siirtää musiikkiasi digitaaliselle tasolle PC:n tai Macin avulla. USB-lähtö mahdollistaa huippulaadukkaan digitaalisen äänityksen CD-laadulla.

 

Älä anna menneisyyden hienon musiikin unohtua – TEAC AD-850-SE:ssä on Pitch-säätö, jonka avulla voit säätää äänenkorkeutta ja palauttaa vanhat nauhat alkuperäiseen muotoonsa. A-B toisto yhdessä äänenkorkeuden säädön kanssa tekee tallennetun materiaalin transkriboinnista ja ymmärtämisestä entistäkin helpompaa.

 

Unohtamatta käyttömukavuutta! TEAC AD-850-SE:ssä on yhden kosketuksen siirto ja yhden painalluksen paluu 0000-tilaan, mikä tekee käytöstä vaivatonta ja nopeaa. Lisäksi mukana tuleva kaukosäädin tekee siitä vieläkin helpompaa ja kätevämpää.

 

TEAC AD-850-SE on suunniteltu kestämään aikaa, ja sen tyylikäs muotoilu sopii täydellisesti mihin tahansa ympäristöön. Se on äänentoistolaite, joka ei ainoastaan kuulosta upealta, vaan näyttää myös upealta.

 

Tee matkasta musiikin maailmaan entistäkin nautittavampi TEAC AD-850-SE:n kanssa. Älä jää paitsi huippuluokan äänenlaadusta ja käyttömukavuudesta – hanki omasi nyt ja anna musiikin soida elämässäsi!
Lue lisää
Sulje

• CD-soittimen tukemat tallenteet:, CD, CD-R/RW, MP3
• USB: MP3
• Tallennus USB:lle (MP3): CD, Kasetti, RCA
• Tallennus kasetille: CD, USB, RCA
• Karaoketoiminto kaiulla (tallennettavissa myös USB:lle ja kasetille – riippuu tulosta)
• Kasettidekki (toisto/tallennus)
• 1 (RCA) tulo
• 1 (RCA) lähtö
• 1 (USB, edessä) tulo
• Mikforonitulo
• Kaukosäädin
• Käyttövirta: 230V 50Hz
• Mitat (L x K x S): 435 x 145 x 288 mm
• Paino: 5,1 kg

Kaikki yhdessä -kombolaite: kasettidekki ja CD-soitin yhdistettynä yhteen laitteeseen. Tämä malli tukee paitsi toistoa myös tallennusta ja tarjoaa mahdollisuuden käyttää kolmea eri mediatyyppiä, mukaan lukien USB-muistitikut. Sisäänrakennettu mikrofonitulo mahdollistaa myös karaoke-elämyksen taustamusiikin kanssa, joka toistetaan CD:ltä, kasetilta tai USB-muistitikulta. Voit myös sekoittaa mikrofonin äänen ja tallentaa sen kasetille tai USB-muistitikulle.

*1 Laite tukee erilaisia tallennuskombinaatioita, kuten tallennusta kasetilta, CD:ltä, ulkoisesta lähteestä tai mikrofonitulosta USB-muistitikulle (MP3-tiedostona), sekä tallennusta CD:ltä, USB-muistitikulta (MP3-tiedostona), mikrofonitulosta tai ulkoisesta lähteestä kasetille.1 Laite sisältää kattavat ajastin2-toiminnot, mukaan lukien kasetin tallennus ja toisto, sekä CD:n ja USB-muistitikun toisto.

Erilaiset toistotilat sisältävät ohjelmoitavan, toistavan ja satunnaisen toiston sekä CD-levyille että USB-muistitikuille. Kasettikoneisto on kaksipäinen yksisuuntainen tyyppi ja tukee kasetteja normaalissa, kromissa ja metalliasemissa (vain toisto). Tämä malli tarjoaa avainominaisuuksia, kuten äänenkorkeuden säätötoiston +/-10% säätöalueella.

Huomioithan, että mikrofonin ääntä ei voida tallentaa siirrettäessä ääntä CD:ltä USB-muistitikulle.1 Lisäksi laajan ajastintoiminnon2 käyttö edellyttää erikseen ostettavaa kaupallisesti saatavilla olevaa ajastinta.