TEAC W-1200 -tuplakasettidekki

Saatavuus: Varastossa

449,00 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

TEAC W-1200 -tuplakasettidekki

Hyvät naiset ja herrat, esittelyssä TEAC W-1200, mestariteos, joka sulauttaa saumattomasti klassisten kasettidekkien nostalgiaa huipputeknologiaan.

Valmistaudu herättämään henkiin C-kasettikokoelmasi taika tämän aidon tuplakasettidekin avulla, joka ei vain kuulosta upealta, vaan tarjoaa myös joukon ominaisuuksia modernille audiophilelle.

Kaksi yksisuuntaista kasettidekkiä, mikrofonien miksaus, USB-digitaalilähtö ja muita monipuolisia tallennusominaisuuksia. Karaoketoiminto, nauhoituksen ja kasettien digitalisointi tietokoneelle USB-kaapelilla.

Tuotetiedot

TEAC W-1200 -tuplakasettidekki


 

Kuvitelkaa maailma, jossa analogisen äänen lämpimät ja rikkaat sävyt sulautuvat saumattomasti modernin teknologian mukavuuteen. TEAC W-1200 toteuttaa tämän vision tarjoten ainutlaatuisen ja immersiivisen äänielämyksen.

 

Kahden Dekin Voima: Tämä huomattava kasettidekki tarjoaa paitsi yhden, kaksi dekkiä! Voit nyt vaivatta tallentaa yhdestä kasetista toiseen, dubata suosikkimiksikasettejasi tai säilyttää arvokkaita muistoja vaivatta. Se ei ole pelkkä dekki; se on silta menneisyyden ja nykyisyyden välillä.

 

Tarkkuutta Toistoon: TEAC W-1200 on suunniteltu tarkkuutta varten. Sen edistynyt kasettomekanismi takaa kristallinkirkkaan toiston, toistaen uskollisesti suosikkikappaleidesi nyanssit. Löydä uudelleen kasettinauhojen taika, olipa kyseessä vintage-äänitysten lämpö tai oman sekoituksen tekemisen jännitys.

 

Monipuolisuutta Kädenulottuvilla: Yhdistä digitaaliset laitteet vaivattomasti W-1200:een. Sen USB-portin avulla voit digitoita kasettikokoelmasi ja säilyttää ne tuleville sukupolville. Omaksu modernin liitettävyyden mukavuus tinkimättä samalla klassisen analogisen äänen viehätyksestä.

 

Eleganssia Suunnittelussa: Tarkasti suunniteltu kauneuden näkökulmasta, TEAC W-1200 ei ole pelkkä äänivaruste; se on taidekappale. Sen tyylikäs muotoilu ja intuitiiviset ohjaimet tekevät siitä ilon käyttää, sulautuen saumattomasti mihin tahansa äänijärjestelmään.

 

Miksi Valita TEAC W-1200?

  • Perinteikäs: Vuosikymmenten audiotekniikan asiantuntemuksella TEAC on jatkuvasti tarjonnut huipputason äänivarusteita.

  • Kahden Kasetin Voima: Koe kahden dekin joustavuus tallennuksessa, toistossa ja dubbaamisessa.

  • Moderni Liitettävyys: USB-portti kasettien digitoimiseen ja integroimiseen digitaalilaitteisiisi.

  • Kompromissitonta Äänenlaatua: Nauti analogisen äänen lämmöstä ja aitoudesta tarkan toiston kera.


 

TEAC W-1200 ei ole pelkkä kasettidekki; se on matka läpi aikojen, klassisen ja nykyaikaisen sulautuma. Nosta äänielämystäsi, elä uudelleen kasettien kulta-aika ja luo uusia muistoja TEAC W-1200:n avulla. Tilaa omasi nyt ja antakaa musiikin soida! 🎵
Lue lisää
Sulje

• Yhden kosketuksen siirto, yhden painalluksen paluuseen 0000-tilaan
• USB-lähtö digitaalista äänitystä varten PC/Mac (CD-laatu 48 kHZ/16-bit PCM)
• Pitch-säätö ja RTZ-toiminno
• Ajastettu REC/Play -valmius (erillisellä audioajastimella)
• Parallel Recording kahden nauhan yhtäaikaista äänitystä varten
• Ajastettu REC/Play -valmius (erillisellä audioajastimella)
• Kohinanvaimennus
• Dubbing, ±12% pitch control, A-B toisto
• Mikrofonitulo mikseritoiminnolla karaokea varten
• 6,3 mm stereokuulokkeiden ulostulo
• Analogiset cinch-tuloliitännät
• Dual Mode REC MUTE
• Fluoresoiva näyttö ja tasoilmaisin
• Nelinumeroinen digitaalinen nauhalaskuri
• Kaukosäädin mukana
• RoHS yhteensopiva

Kaksi kasettidekkiä REC/PLAY:lle erillisillä mekanismeilla

Kaksi yksinkertaista ja luotettavaa yksisuuntaista kasettimekanismia.

TAPE1:n toiston (tai tallennuksen) aikana käyttäjät voivat vaihtaa TAPE2:ssa olevaa kasettia valmistaakseen sen toistamaan (tai nauhoittamaan) seuraavaksi. Koska molemmissa dekkeissä on erilliset ohjausosat ohjausta varten, kun yksi dekki toistaa (tai tallentaa), käyttäjät voivat käyttää toista dekkiä (nauhan vaihtaminen, pikakelaus eteenpäin tai taaksepäin) vaikuttamatta ensimmäisen dekin toimintaan, mikä varmistaa jatkuvuuden. toistosta tai tallentamisesta. Molemmat dekit tukevat normaalin (Type I), Chrome (Type II) ja Metal (Type IV) nauhojen toistoa samalla kun ne tukevat tallennusta Normal- ja Chrome-tyyppisille nauhoille.

Kohinanvaimennusjärjestelmä Dolby B -nauhojen toistoon

Sisäänrakennettu kohinanvaimennusjärjestelmä vaimentaa kasetin toistoon ominaista suhinaa. Tämä mahdollistaa Dolby B NR:llä aiemmin äänitetyn kasetin toistamisen äänenlaadulla, joka on lähellä alkuperäistä.

Pitch-säätö ja RTZ-toiminnot

TAPE1 on varustettu äänenkorkeuden säätimellä, joka muuttaa toistonopeutta (vanhojen nauhojen toistoäänen palauttamiseksi alkuperäiseen näppäimeen) sallimalla nauhan nopeuden säätämisen ±12 %. Lisäksi yhdistämällä Pitch-säätimen ja A-B-toiston, käyttäjät voivat tehdä äänistä helpommin ymmärrettäviä pienemmillä nauhanopeuksilla tallennettaessa kokouksia ja puheita. Lisäksi sekä TAPE1 että TAPE2 on varustettu Return-to-Zero (RTZ) -toiminnoilla, jotka helpottavat paluuta “0000” laskuripaikkoihinsa yhdellä napin painalluksella.

Rinnakkaistallennus identtisten nauhojen tekemiseen samanaikaisesti W-1200 Parallel Recording tekee parin identtisiä kasetteja samanaikaisesti

TAPE1:lle ja TAPE2:lle. Se on kätevä tapa tarjota jollekulle kopio nauhasta heti tallennuksen jälkeen. Kaksoistila REC MUTE Kaksoistilan REC MUTE -toiminnon avulla käyttäjät voivat poistaa tarpeettomia osia ja lisätä välilyöntejä (hiljaisuus) raitojen väliin tallennuksen aikana. Tallennuksen tai uudelleenvalmiustilan aikana W-1200 luo 4 sekunnin ‘tyhjän’ (joka on tavallinen väli) raitojen väliin yksinkertaisesti painamalla REC MUTE -painiketta kerran – pidä sitä painettuna yli 4 sekuntia ja voit luoda tyhjää niin kauan kuin tarvitset.

Mikrofonin tulo ja mikrofonien miksaus karaoke- ja ilmoitussovelluksiin

W-1200W-1200W-1200 Mikrofonin tulo- ja miksaustoiminnon avulla käyttäjät voivat sekoittaa mikrofonin ja nauha-/aux-äänen sekä tallentaa sekoitettua ääntä kasetille. Mikrofonin tasoa säätämällä käyttäjät voivat nauttia karaoke-suorituskyvystä (hyödyllinen tiedotustyyppisissä sovelluksissa) ilman ulkoista mikseria. Tietysti myös mikrofonin äänen tallentaminen yksinään kasetille on tuettu. Yhdistä tämä rinnakkaistallennustoimintoon, jolloin käyttäjät voivat luoda parin identtisiä nauhoja samanaikaisesti, mikä on hyödyllistä esimerkiksi neuvottelupöytäkirjojen tekemiseen, joista toinen on “mestari” ja toinen jakelua varten. * W-1200 ei tue stereomikrofoneja. Käytä monomikrofonia.

Nauhakopiointi yhdellä kosketuksella

Vain napin painalluksella käyttäjät voivat kopioida kasetteja ja tehdä varmuuskopion alkuperäisestä nauhasta. Käyttäjät voivat myös luoda hiljaisuuksia raitojen väliin painamalla REC MUTE -painiketta kopioinnin aikana. Tämä toimii myös yksinkertaisena muokkausjärjestelmänä, koska se mahdollistaa ei-toivottujen osien poistamisen.

Fluoresoiva näyttö tasomittarilla

Fluoresoiva näyttö, jossa on suuri kontrasti ja kirkkaus, näyttää – yhdessä paikassa – kaikki dekkien käyttämiseen tarvittavat tiedot, mukaan lukien vasemman ja oikean tason mittarit täysimittaista tallennusta varten sekä itsenäiset nauhalaskurit TAPE1 ja TAPE2. Himmennystoiminnon avulla käyttäjät voivat säätää kirkkautta ympäristön mukaan.

USB-digitaalilähtö digitaalista tallennusta varten PC:llä

Sisäänrakennettu A/D-muunnin ja USB-digitaalilähtö takapaneelissa antavat käyttäjien arkistoida kasettikirjastonsa digitaalisesti 48 kHz/16-bitin CD-laadulla. Näytteenottotaajuus ja bittisyvyys ovat valittavissa välillä 8k – 48kHz ja 8 tai 16 bittiä, riippuen alkuperäisen nauhan tallennuslaadusta. Kun digitaalinen arkisto on luotu, käyttäjät voivat kuunnella niitä milloin tahansa missä tahansa tietokoneella, DAP:lla, älypuhelimella, verkkosoittimella tai jopa autossa. * Tarvitaan ylimääräinen digitaalinen tallennusohjelmisto, kuten Audacity tai Garage Band.

Ajastin REC/Play valmis

Ajastin REC/Play ready -toiminnolla käyttäjät voivat tallentaa/toistaa nauhaa, kun W-1200 on kytketty päälle kolmannen osapuolen ääniajastimella.

* W-1200 ei ole varustettu sisäänrakennetulla ajastimella. Ajastintallennus/toisto EI ole käytettävissä pelkän W-1200:n kanssa. Tarvitaan kolmannen osapuolen ääniajastin. Laitteet, jotka mahdollistavat ajastimen käytön, voidaan kytkeä lähteiksi. Lisätietoja saat lähdelaitteen valmistajalta.