Panasonic TX-42LZ980E 42″ OLED TV

Saatavuus: Varastossa

1 499,00 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Panasonic TX-42LZ980E 42″ OLED TV

Tutustu ensiluokkaiseen OLED- kuvaan saadaksesi todellisen elokuva- ja pelikokemuksen.

Z980-sarjan 4K OLED TV herättää sisällön eloon. Nauti täsmällisistä yksityiskohdista, kirkkaista väreistä ja syvistä mustista OLED-paneelin avulla. Kuule kaikki Dolby Atmos-tilaäänen avulla. Yhdistä HDMI 2.1 -yhteyden avulla jännittäviä pelikokemuksia varten.

Tässä ja nyt. Arjesta tulee elokuvaa. Se on muutakin kuin ohjelman katsomista. Se lumoaa. Elokuvamaailman ammattilaisten luomassa 4K OLED -televisiossamme on henkeäsalpaavan hämmästyttävä kuvanlaatu. 3D Surround Sound hivelee kaikkia aisteja, ja tuntuu kuin olisit mukana elokuvassa. Kaikki tekniikkamme on suunniteltu liikuttamaan ja innostamaan – tekemään arkisesta elokuvamaista.

Bluetooth Dual Out Mahdollistaa kahden langattoman kuulokkeen liittämisen samanaikaisesti televisioon.

Tuotetiedot
Panasonic TX-42LZ980E 42" OLED TV

 

Aidosti syviä mustia varten – OLED
Luokkansa johtavat värit, kontrasti, kirkkaus ja Auto Ai-tila sekä HCX Pro AI -prosessori
Mukaansa tempaava äänenlaatu elokuvia varten – Cinema Surround Pro jossa Dolby Atmos®
Hämmästyttävä nopeus, tarkkuus ja liike - Game Mode Extreme ‑pelitila
Lisää katseluvaihtoehtoja - Smart TV (my Home Screen 7,0)

 

Tutustu ensiluokkaiseen OLED- kuvaan saadaksesi todellisen elokuva- ja pelikokemuksen.

 

LZ980-sarjan 4K OLED TV herättää sisällön eloon. Nauti täsmällisistä yksityiskohdista, kirkkaista väreistä ja syvistä mustista OLED-paneelin avulla. Kuule kaikki Dolby Atmos-tilaäänen avulla. Yhdistä HDMI 2.1 -yhteyden avulla jännittäviä pelikokemuksia varten.
Se on muutakin kuin ohjelman katsomista. Se lumoaa. Elokuvamaailman ammattilaisten luomassa 4K OLED -televisiossamme on henkeäsalpaavan hämmästyttävä kuvanlaatu. 3D Surround Sound hivelee kaikkia aisteja, ja tuntuu kuin olisit mukana elokuvassa. Kaikki tekniikkamme on suunniteltu liikuttamaan ja innostamaan - tekemään arkisesta elokuvamaista.

 

OLED & HCX Pro AI -prosessori. 4K OLED -televisioissa on yksittäin valaistut kennot, mikä luo luonnolliset värit ja suuren kontrastin. Musta on aidosti mustaa. Siinä rinnalla HCX Pro AI -prosessori analysoi hetkessä kuvan ja parantaa kuvanlaatua hienosäätämällä väritarkkuutta, kontrastia ja selkeyttä.

 

Lue lisää
Sulje

Aidot, syvät mustat

 

Aidot, syvät mustat
OLED & HCX Pro AI -prosessori – 4K OLED -televisioissa on yksittäin valaistut kennot, mikä luo luonnolliset värit ja suuren kontrastin – musta on aidosti mustaa. Siinä rinnalla HCX Pro AI -prosessori analysoi hetkessä kuvan ja parantaa kuvanlaatua hienosäätämällä väritarkkuutta, kontrastia ja selkeyttä.

 

Tunne draaman kaari elokuvaäänen kuuluessa taustalla

 

Dolby Atmos®

 

Dolby Atmos®
Dolby Atmos® – järjestelmää käytetään uusimmissa elokuvateattereissa ja ensiluokkaisissa televisioissamme. Se tuottaa hämmästyttävän selkeää, täyteläistä ja syvää ääntä. Äänitehosteet sijoitetaan täsmällisesti ääniavaruuteen ja aikaan, jotta tunnelma ympäröi kuulijan.

 

 

Cinema Surround Pro

 

Cinema Surround Pro
Upeaa kuvaa säestävä Cinema Surround Pro tempaisee sohvalta elokuvan ytimeen. Integroidut kaiuttimet ja audiokäsittely tuottavat mukaansa tempaavaa ääntä, joka nostaa viihteen aivan uusiin korkeuksiin.

Älykäs tapa upeaan kuvaan ja ääneen

 

 

 

Automaattinen tekoäly

 

Auto AI – Premium-luokan televisiomme analysoivat tekoälyn avulla tulolsignaalia ja säätävät kuvan ominaisuuksua saman tien. Auto AI tunnistaa asetukset urheilulle, elokuvalle ja muille tilanteille ja säätää kuvaa sen mukaan. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin rentoutua ja nauttia suorituskyvystä.

 

 

 

Älykäs tunnistus

 

Älykäs tunnistus
Edistynyt älykäs tunnistus havaitsee huoneen valaistuksen värilämpötilan ja kirkkauden ja tarjoaa luonnollisen katselukokemuksen kuvaa säätämällä esimerkiksi katsottaessa lämminsävyisessä valaistuksessa yöllä.

 

 

 

Optimaalinen kirkkaus ja väri – kaikissa olosuhteissa

 

Optimaalinen kirkkaus ja väri – kaikissa olosuhteissa
Multi HDR Format – Kaikkien HDR (High Dynamic Range) -muotojen tuen ansiosta ensiluokkaiset televisiomme takaavat parhaan mahdollisen suorituskyvyn kuvalähteestä riippumatta. Kirkkaus ja väri optimoidaan kohtaus kerrallaan, olipa lähteenä Dolby Vision, HLG, HDR10 tai uusi HDR10 + Adaptive -muoto.

Täydellinen kuva kaikissa valaistusolosuhteissa

 

 

Täydellinen kuva kaikissa valaistusolosuhteissa

Dolby Vision® IQ optimoi television kuvaa älykkäästi, jotta se olisi aina täydellinen. Olipa olohuone täysin pimeä tai kirkkaasti valaistu, Dolby Vision IQ sopeutuu dynaamisesti huoneen vaihtuvaan valaistukseen ja tarjoaa parhaan mahdollisen katselukokemuksen.

 

 

 

Kotiteatteri sellaisena kuin ohjaaja sen haluaisi – valaistuksesta riippumatta.

 

Kotiteatteri sellaisena kuin ohjaaja sen haluaisi – valaistuksesta riippumatta.

Elokuvantekijätila ja älykäs tunnistus – Elektroniikkatuotemerkit ja johtavat elokuvaohjaajat loivat elokuvantekijätilan. Elokuvan väripaletti, kontrasti, kuvasuhde ja -taajuus asetetaan yhdellä painikkeella juuri sellaisiksi kuin ohjaaja ne tarkoitti. Kuva säädetään automaattisesti muuttuvien valaistustasojen mukaan.

 

 

 

Täsmällisesti kalibroidut Netflix-sarjat myös pimeässä tai kirkkaassa ympäristössä

 

Täsmällisesti kalibroidut Netflix-sarjat myös pimeässä tai kirkkaassa ympäristössä
Netflix Adaptive Calibrated Mode – Parhaalla Netflix-kuvanlaadulla näet palvelun korkealaatuiset 4K-sarjat kotonasi sellaisina kuin ohjaaja ne tarkoitti. Toiminto säätää kuvia älykkään tunnistuksen avulla ympäristön kirkkauden mukaan, joten voit nauttia sisällöstä kaikenlaisessa valaistuksessa.

 

 

 

Näytä Netflix-suosikkisarjasi televisiossa

 

Näytä Netflix-suosikkisarjasi televisiossa
Tiesitkö, että Netflix-ohjelmat on helppo siirtää älypuhelimesta näkymään Panasonic-televisiossa? Liität vain molemmat laitteet WiFi-verkkoon, napautat toistokuvaketta ja olet valmis. Kokeile tätä vaikkapa Stranger Things -sarjalla.

 

 

 

Televisio on räätälöity vastaamaan elämäntyyliäsi

Luonteva, älykäs televisio

 

Luonteva, älykäs televisio
My Home Screen 7.0 – Älytelevisiosi on nyt entistäkin helppokäyttöisempi sen kautta. Käyttäjät voivat käyttää ja mukauttaa suosittuja asetuksia yhdellä painalluksella. Kiinnitä suosikit – kuten videon suoratoistosovellukset – kotinäyttöösi, jotta näet, mitä käytät.

 

 

Elä elämääsi sopusoinnussa television kanssa

 

Elä elämääsi sopusoinnussa television kanssa

my Scenery – Uudet premiun-tason televisiomme voivat kohottaa mielialaasi, vaikka et aktiivisesti katselisikaan sitä. my Sceneryn avulla voit valita levollisia kuvia ja videoita tai asettaa omia vastaamaan mielialaasi tai vuorokaudenaikaa. Täydellinen mindfulness-istuntoihin tai nukkumaan mentäessä.

 

 

 

Hallinnoi televisiotasi äänesi avulla

 

Hallinnoi televisiotasi äänesi avulla
Kytke virta Panasonic-televisioon, säädä äänenvoimakkuutta ja paljon muuta pelkällä äänelläsi käyttämällä Google Assistant -yhteensopivaa laitetta, kuten älykaiutinta, matkapuhelinta tai tabletia. Aloita sanomalla ”OK, Google”.
Google ja Google Nest Audio ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Nest Audio edellyttää Wi-Fi-verkkoa, lähellä olevaa pistorasiaa, Google-tiliä ja yhteensopivaa mobiililaitetta. Käyttöjärjestelmien vähimmäisvaatimukset ovat saatavilla osoitteessa g.co/home/req.

 

 

 

Pyydä vain Alexaa

 

Pyydä vain Alexaa

Toimii Alexan kanssa –
Vaihda kanavaa, muuta äänenvoimakkuutta tai katkaise virta äänelläsi Amazon Alexa -laitteen avulla. Miten kätevää, jos kätesi ovat täynnä.
*Amazon, Alexa ja kaikki niihin liittyvät logot ovat Amazon.com, Inc. -yhtiön tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä.

 

 

 

Suurinäyttöinen 4K OLED Gaming Action

Hämmästyttävä pelinopeus, resoluutio ja liike

 

Hämmästyttävä pelinopeus, resoluutio ja liike

Game Mode Extreme –
Game Mode Extreme tarkoittaa, että 4K OLED TV on valmiina toimintaan. HDMI 2.1-tuki ja suuri kuvataajuus (HFR), muuttuva virkistystaajuus (VRR) ja AMD FreeSync Premium nostavat realismin uudelle tasolle, jota uusimmat pelilaitteet edellyttävät.

 

 

 

Peliasetusten helppo ja nopea käyttö

Peliasetusten helppo ja nopea käyttö

Peliohjauskortti –
Nauti entistäkin helpommista ja intuitiivisemmista peliasetuksista, kun kytket pelilaitteita televisioon HDMI-liitännän kautta. Uudessa peliohjauskortissamme on yksityiskohtaiset pelitiedot, ja voit helposti tarkistaa asetusten tilan. Jotta pelaamisesta tulisi entistäkin sujuvampaa, voit käyttää sitä yhdellä toiminnolla, jos My APP -painike on määritetty.

 

 

 

Penta-viritin

 

Penta-viritin

TV-vastaanotto kertaa viisi: Satelliitti-, kaapeli- ja antennisignaalin lisäksi Penta-viritin tukee kahta muuta signaalireittiä. Internet- (IPTV) ja kotiverkkovastaanoton (TV>IP) ansiosta voit sijoittaa television vapaasti antennipistokkeen paikasta piittaamatta. Voit siis nauttia televisiosta huoneessa kuin huoneessa ilman TV-liitäntöjä.

Kuva

Paneelitekniikka 4K OLED
Tarkkuus 4K Ultra HD/3840 x 2160
Liiketekniikka Smooth Motion Drive Pro
Multi HDR -tuki HDR10 Adaptive/HDR10/HLG/DolbyVision IQ/HLG Photo
Himmennys/kontrasti OLED/äärimmäinen kontrasti
Väriavaruus Laaja värispektri
Dolby Vision IQ
HDR10 mukautuva
Elokuvatila (älykkäällä tunnistuksella)
Prosessori/kuvamoottori HCX Pro AI -prosessori
Auto AI for Picture
Kuvatila Auto AI/Dynaaminen/Normaali/Elokuva/True Cinema/FILMMAKER MODE/Custom/Professional Photo/Professional1 (isfccc)/Professional2 (isfccc)/Sport/Game/DolbyVision (Vivid/IQ/Dark)/Netflix Calibrated Mode
Isf -tila
Calman VALMIS (sisäinen mallinmuodostaja)

Ääni

Dolby Atmos
Surround Cinema Surround Pro
Kaiuttimen lähtöteho 30 W (15 W x 2)
Äänitila Vakio/Musiikki/Puhe/Stadion/Käyttäjä

Älykkäät ominaisuudet

Älytelevisio my Home Screen 7.0
My Scenery
Google Assistant Sisäänrakennettu
Toimii Google Assistantin kanssa
Sisäänrakennettu Alexa Toimii Alexan kanssa
Panasonic TV Remote 3 -sovellus (pyyhkäise ja jaa)
Kotiverkko (palvelin / asiakas)
IP -kotiohjaus
Sisäinen TV-suoratoisto (SATIP/DVB-IP) (palvelin / asiakas)
Verkkoselain
Helppo peilaus toiminto
Mediasoitin (2,0)
Tuetut muodot AVI/HEVC/MKV/WMV/MP4/M4v/FLV/3GPP/VRO/VOB/TS/PS/AV1, MP3/AAC/WMA Pro/FLAC/Apple Lossless/WAV, JPEG/HLG Photo

Pelaaminen

Pelitila
HDMI 2.1 VRR Tuki
HDMI 2.1 HFR – 120Hz Tuki
AMD Freesync Premium

Yhteydet

Sisäinen langaton lähiverkko
Bluetooth
HID / HOGP (näppäimistö / hiiri)
A2DP (stereoääni: tulo kaksois / tulo)
Bluetooth -äänilinkki

Terminaali

HDMI -tulot
HDMI -tulot 4 (sivu: 2, alaosa: 2)
HDCP (HDCP 2.3)
HDMI2.1 -tuetut toiminnot
eARC (parannettu äänen paluukanava) (tulo 2)
ALLM (automaattinen matala viive) (kaikki tulot)
VRR (muuttuva virkistystaajuus) (tulo 1 ja 2)
4K HFR (suuri kuvataajuus) (tulo 1 ja 2)
AMD Freesync Premium  (tulo 1 ja 2)
HDMI -signaalin virtalinkki
USB 3 (2 sivussa, 1 pohjassa; USB 3.0 x 1, USB 2.0 x 2)
Ethernet liitäntä
CI (Common Interface) 2 kpl (CI Plus, versio 1.4, ECP)
Analoginen videotulo M3 x 1 (alhaalla)
Digitaalinen äänilähtö (optinen) 1 (takana)
Kuulokelähtö 1 (sivu; kytkettävissä subwoofer lähdöksi)

Lähetys

Digitaalinen viritin DVB-T/T2/DVB-S2/DVB-C
Analoginen viritin
Data Broadcasting Hbb TV
Teksti -TV -vastaanotto 2000P
USB-HDD-tallennus (kelaa taaksepäin)
Useita ikkunoita 2T PAP/PAT
HDAVI -ohjaus
Ääniohjaus
EPG
Näyttövalikon kielet 27 Kielet
Kaksoisviritin joka vastaanottotavalle

Energiatiedot

Näkyvä näytön koko (lävistäjä) / 42 tuumaa
Näytön resoluutio 3840 x 2160
Virtalähde AC 220-240 V, 50/60 Hz
Nimellinen virrankulutus 212 W
Ympäristön tunnistin (CATS)

Yleistä

Mukana tuleva varuste Tv kaukosäädin

Mitat (L x K x S) (ilman jalustaa) 1069 x 622 x 67 mm
Mitat (L x K x S) (jalustan kanssa) 933 x 599 x 250 mm
Paino (ilman jalustaa) 13,5 kg
Paino (jalustan kanssa) 17,5 kg
VESA -yhteensopiva 200 x 200
Pakkauslaatikko (L x K x S) 1268 x 665 x 225 mm
Laatikon kokonaispaino 22 kg