Audac PRE116 6-Kan Mikseri Etuvahvistin Bluetooth

Saatavuus: Varastossa

608,00 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Audac PRE116 6-Kan Mikseri Etuvahvistin Bluetooth

Ensiluokkainen mikseri / etuvahvistin räkkikiinnitysmahdollisuudella. Erittäin helppokäyttöinen ja monipuolinen mikseri joka soveltuu erinomaisesti ammattikäyttöön julkisissa tiloissa, olemme asentaneet näitä ravintoloihin, baareihin, jääkiekkohalleihin, kuntosaleihin jne…

Erinomaiset liitäntämahdollisuudet, 2 x Balansoitu mikrofonitulo / 1 x Stereo Balansoitu XLR linjatulo / 3 x  RCA Stereo tulo / Bluetooth äänitulo.

Talkover ominaisuus (valittavissa erikseen mikkituloihin) vaimentaa taustamusiikin automaattisesti kun mikki on käytössä, laskemalla äänenvoimakkuutta tasaisesti alas ja palauttaa äänenvoimakkuuden tasaisesti ylös kun mikrofoni ei ole käytössä, erinomainen toiminto esim. baarin tietovisoihin, musiikkiin ja kuulutuksiin jääkiekkohallilla yms.

Helppokäyttöiset isot pyöritettävät nuppi tasonsäätimet tuloihin ja pää-äänenvoimakkuus äänenvärin säädöllä. Balansoidut äänilähdöt äänentoistojärjestelmään, XLR-adapterit myydään erikseen (mukana toimitetaan riviliittimet johon voi asentaa “karvat).

Tuotetiedot
Audac PRE116 6-Kan Mikseri Etuvahvistin Bluetooth

PRE116 on 6-kanavainen stereo etuvahvistin jossa on lukemattomia liitäntämahdollisuuksia mikrofoneille ja linjatasoisille äänilähteille, tarjoten näin laaja-alaiset mahdollisuudet pienille ja keskikokoisille äänentoistojärjestelmille monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Siinä on 2 balansoitua monotuloa Phantom syötöllä ja 3-taajuuksisella äänenvärisäätimellä mahdollistaen näin mikronien tai linjatasoisten äänilähteiden liittämisen. Kytkettävissä oleva Talkover toiminto kummallekin mikkitulolle mahdollistaa taustamusiikin tasaisen vaimentamisen kun mikrofoni on käytössä ja palauttaa vastaavasti äänenvoimakkuuden tasaisesti ylös kun mikrofoni ei ole käytössä, se tekee siitä näin ihanteellisen äänitiedotuksien toistamiseen.

Kokonaisuudessaan neljä linjatasoista äänituloa on käytettävissä, näistä yksi on XLR stereoliitäntä ja 3 RCA stereotuloa. Tämä mahdollistaa monen äänilisälaitteen liittämisen järjestelmään.

Lisäksi, käytettävissä on integroitu Bluetooth äänitulo (miksataan kanavaan 3) ja 3.5mm jakkiliitäntä (stereo) etupaneelissa (miksataan kanavaan 4), tämä mahdollistaa  monipuolisen valikoiman langallisia ja langattomia tuloja, mukaan lukien mobiililaitteet, läppäri, cd soitin jne.

Mute kontaktiliitin mahdollistaa ei-prioriteetin äänitulojen mykistämisen esim. hälytysjärjestelmän äänivaroitusta varten.

Tulojen yksittäinen voimakkuudensäätö pyörittämällä tulonumeroa vastaavaa nuppisäädintä etupaneelissa, samalla kun lähtöpäässä on 6-segmenttinen LED VU mittari, pää-äänenvoimakkuuden säätö ja 2-taajuuksinen äänenvärisäätö.

Liitäntöjen ja tulojen tai lähtöjen määrittäminen kuten gain säädöt ja mono/stereo kytkentä voidaan tehdä laitteen takapaneelin säätimien kautta.

Tekniset tiedot

Tulot Bluetooth vastaanotin (miksataan kanavaan 3) / Etu 3.5mm jakki (miksataan kanavaan 4)
Prioriteetti tulon asettaminen
Signaali / Kohina suhde > 90 dB
Kokonaissädö THD N (@ 1 kHz) < 0.05%
Crosstalk (@ 1 kHz) > 70 dB
Taajuusvaste (± 3 dB) 20 Hz - 20 kHz
Virtalähde 100 ~ 240 V AC / 50 ~ 60 Hz
Virrankulutus 12 W
Balansoitujen mikrofonitulojen tyyppi 2 x Balansoitu XLR
Balansoidun stereotulon tyyppi Stereo XLR Balansoitu linja
Balansoitu Stereo tulo 3 x Stereo RCA
Balansoidun Stereo lähdön tyyppi 1 x Balanced Stereo outputs
Mikrofonitulojen herkkyys (1W/1m) -6 dB ~ -50 dB
Linjaherkkyys (1W/1m) -20 dB ~ 4 dB
Balansoitu mikrofoni Phantom syöttö 15 V DC
Ekvalisaattori diskantille 15 dB (2.5~20 kHz)
Ekvalisaattori bassolle 15 dB (100 Hz)
Mikrofonitulon ekvalisaattori EQ High 15 dB (12.5 kHz)
Mikrofonitulon ekvalisaattori Mid 15 dB (2.5 kHz)
Mikrofonitulon ekvalisaattori Low 15 dB (80 Hz)

Mitat 482 x 44 x 335 mm (L x K x S)
Paino 4,10 kg
Yksikön korkeus 1 Unit
Lue lisää
Sulje