Black Beauty HiFi stereopaketti

Saatavuus: Varastossa

1 199,00 /srj

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Black Beauty HiFi stereopaketti – Ääntä ja tyyliä sinulle

Tämä täydellinen HiFi-järjestelmä mustan eleganssin kera on enemmän kuin stereopaketti; se on elämys. Mustat B&W M-1 -satelliittikaiuttimet ja Marantz M-CR612 CD viritinvahvistin tarjoavat upeaa äänenlaatua ja sulautuvat vaivattomasti tyylikkääseen sisustukseen.

Nauti musiikista cd-levyiltä, radiosta, Spotifysta tai nettiradiosta, samalla parantaen televisiosi äänentoistoa. Ääntä ja tyyliä, kaikki yhdessä paketissa.

 

Tuotetiedot
Musta kauneus, ääni ja tyyli yhdessä paketissa!

 

Koe musiikin lumo ja upean designin taika Black Beauty HiFi -stereojärjestelmässä. Black Beauty stereopaketti yhdistää Bowers & Wilkins M-1 -kaiuttimet ja Marantz M-CR612 CD viritinvahvistimen josta muodostuu enemmän kuin pelkkä äänentoistojärjestelmä. Se on elämys, joka kutoo yhteen designin kauneuden ja äänentoiston hienouden.

 

1. Design: Mustan eleganssin huippu - kompaktit B&W M1 satelliittikaiuttimet lumoavat minimalistisella muotoilullaan ja sulautuvat vaivattomasti mihin tahansa tilaan. Koteloiden elegantti viimeistely ja teräksiset ritilät luovat visuaalisen nautinnon, joka täydentää kodin tyylikkyyttä.

 

2. Korkea viimeistelyn laatu: Jokainen yksityiskohta on harkittu huolella. Laadukkaat materiaalit ja tinkimätön viimeistely nostavat Black Beauty HiFi -järjestelmän korkeimmalle tasolle. Se ei ole vain ääni, se on taideteos.

 

3. Huippuluokan äänentoisto: Tehokas M-CR612 CD viritinvahvistin yhdessä B&W M-1 huippuluokan kaiuttimien kanssa tarjoavat äänen, jota et aisti vain kuulollasi, vaan tunnet myös sydämessäsi. Koe musiikki uudella intensiteetillä.

 

4. Perinteisten äänilähteiden toisto: Nauti myös perinteisistä cd-levyistä ja radiolähetyksistä uudella intensiteetillä, kun äänentoisto täyttää tilan puhtaalla voimalla.

 

5. Verkkosuoratoisto HEOS monihuoneohjauksella: Upouusi ulottuvuus musiikinkuunteluun! Streamaa suosikkikappaleesi Spotifysta, nettiradiosta tai muista palveluista HEOS-monihuoneohjauksen avulla.

 

6. Television suoraliitäntä ja ohjaus: Anna televisiollesi äänentoisto, joka vastaa sen tuottamaa kuvaa. Liitä televisiosi vahvistimeen ja opeta sille television kaukosäätimen IR-komennot, näin pystyt ohjaamaan stereosarjaasi suoraan television kaukosäätimestä ja voit uppoutua elokuviin ja sarjoihin syvemmin kuin koskaan ennen.

 

Black Beauty HiFi -stereopaketti - missä ääni, design ja tunteet kohtaavat täydellisesti. Tämä on enemmän kuin järjestelmä. Se on elämys.

 

Mukaan lisäksi 2 x 3 metrin Oehlbachin mustaa korkealaatuista kaiutinkaapelia!
Lue lisää
Sulje

Marantz M-CR612 CD Viritinvahvistin:

Koe täydellinen Hifi-järjestelmä, joka sulautuu kotiisi tyylikkäästi. Marantz Melody X (M-CR612) CD Viritinvahvistimessa kohtaavat moderni verkkotoisto ja perinteiset äänilähteet. Neljä tehokasta d-luokan vahvistinkanavaa takaavat laadukkaan äänentoiston, ja bi-amp mahdollisuus lisää joustavuutta. Elegantti muotoilu yhdistettynä ääniohjaukseen tekee tästä paketista täydellisen valinnan ääniharrastajille.

Ominaisuudet:

• Neljä tehokasta vahvistinkanavaa, d-luokan vahvistintekniikka

• Korkea lähtöteho 2x 60W / 4x 30W

• Monipuoliset liitännät, mukaan lukien optiset sisääntulot ja USB-ääni

• Äänikomentopalvelujen tuki (Amazon Alexa, Google Assistant, Apple Siri)

• Verkkoäänen suoratoisto, Spotify Connect, Tidal, Deezer, AirPlay 2

• Elegantti viimeistely: kiiltomusta

• HEOS monihuone ja streaming

• Erinomainen äänenlaatu televisiolle ja elokuville

Bowers & Wilkins M-1 Design Satelliittikaiutin:

B&W M-1 Design satelliittikaiuttimet ovat täydellinen tasapaino monipuolisuuden ja tyylikkyyden välillä. Ne tarjoavat upean äänenlaadun, olipa kyse sitten monikanavaisesta tai stereokuuntelusta.

Kaiuttimet on suunniteltu sulautumaan vaivattomasti ympäristöön, ja voit sijoittaa ne hyllylle tai seinälle käyttäen mukana tulevaa säädettävää seinätelinettä. Mattamusta viimeistely on eleganttinen ja tyylikäs.

Ominaisuudet:

• Monipuolinen sijoitus: hyllylle tai seinälle, säädettävällä seinätelineellä

• Mattamusta viimeistely

• Kaiutinelementit: 25 mm metallikalotti korkeilla taajuuksilla, 100 mm kudottu lasikuitukartio basso/keskiäänillä

• Taajuusvaste: 55 Hz – 50 kHz

• Suositeltava vahvistinteho: 20 W – 100 W 8Ω ohmiin ilman katkoksia

• Elegantti ja kompakti design

Tee kodistasi musiikin tyyssija Black Beauty HiFi Stereopaketin avulla – äänenlaatua ja tyyliä yhdessä paketissa.