Bowers & Wilkins 606 S3 Jalusta/hyllykaiuttimet

Saatavuus: Varastossa

alk.500,00€

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Bowers & Wilkins 606 S3 Jalusta/hyllykaiuttimet

Koe uusi äänimaailma B&W 606 S3 -kaiuttimilla, selkeämpi äänentoisto titaanidiskantin ja tehokkaamman Continuum midbasson ansiosta.

B&W 606 S3 tarjoaa uuden sukupolven äänielämyksen kompaktissa kokoluokassa. Sijoita helposti hyllylle tai jalustalle ja koe huippuluokan äänentoistoelämys.

Lue artikkelimme uudesta Bowers & Wilkins 600 S3 kaiutinsarjasta.

Tuotetiedot
Bowers & Wilkins 606 S3 Jalusta/hyllykaiuttimet

 

Yli miljoona kaiutinta myyneen 600 sarjan kahdeksas sukupolvi on täällä. B&W:n 600 S3 kaiutinsarja kokoaa yhteen vuosikymmenten äänentoistokehityksen osaamisen, tarjoten poikkeuksellista äänenlaatua ja suorituskykyä vaativille audiofiileille.

 

Uusi titaanidiskantti, uudistetulla rakenteella – Kaksinkertaisesti kaiuttimen muusta rakenteesta erotettu diskanttikaiutin. Diskantin kartion kiinnitys on erotettu muusta kaiuttimen rakenteesta ja diskantin takana olevaa kartiomaista putkea on pidennetty, tämä auttaa hallitsemaan diskantin takana syntyvien ääniaaltojen liikkumista ja vähentää ei-toivottuja heijastumia.

 

Tehokkaampi Continuum midbassoelementti – 700 S3 Kaiutinsarjan inspiroima tehokkaampi kaiutinelementti hyödyntää edelleen B&W:n kehittämää erityistä Continuum kartiota. Continuum kartio on suunniteltu olemaan erittäin jäykkä ja samalla kevyt. Tämä kaiutinteknologia parantaa äänen selkeyttä, tarkkuutta ja puhtautta keskialueen taajuuksilla, mikä on tärkeää esimerkiksi laulujen ja puheen toistossa.

 

Midbasso -ja diskanttikaiuttimien sovitusta parannettu - Midbassokaiuttimen kaiutinkaulukseen on luotu diskanttikaiuttimen muotoinen viistetty aukko, tämän ansiosta diskanttikaiutin voidaan sijoittaa fyysisesti lähemmäksi midbassokaiutinta. Tämä asettelu mahdollistaa paremman akustisen yhteensopivuuden ja integraation kahden kaiutinelementin välillä.

 

 

Legenda, paranneltuna

 

Uusi 606 S3 jatkaa 606-mallin kehittämistä titaanikalotti-diskantin avulla. Lisäksi päivitetyt liittimet ja moderni suunnittelu houkuttelevat musiikin ystäviä.

 

Voima ja yksityiskohtien määrä ylittää kokoluokkansa odotukset, kaiuttimet voidaan sijoittaa hyllyn tai jalustan päälle ja voit nauttia todella suorituskykyisestä äänentoistosta.

 

Ilmoitettu hinta per kpl, kaiutin myydään vain pareittain.

 

Saatavilla olevat värivaihtoehdot: Valkoinen, Tammi/Valkoinen, Musta

 

b&w 600 S3 sarjan varit
Lue lisää
Sulje

What Hi-Fi 08/23 –  5 Tähteä

“Parannusten myötä nämä vaikuttavat 606 S3 -kaiuttimet tarjoavat miellyttävän suurisuuntaisen, tilavan ja hienostuneen suorituskyvyn hintaluokkaansa nähden.”

b&w 606 s3 what hifi 5 tahtea logo

 

Uusi Bowers & Wilkins 606 S3 jalusta/hyllykaiutin

Bowers & Wilkins 606 S3 -jalustakaiutin tarjoaa täydellisen yhdistelmän kompaktia kokoa ja suorituskykyä. Siinä yhdistyvät upouusi Titanium Kalotti -diskanttikaiutin ja arvostetun Continuum basso/keskiääni-kaiuttimen tehokas tarkkuus ja läpivalaisevuus.

 

b&w 606 s3 lifestyle havainnekuva

 

Kerrostetut, kauniit yksityiskohdat

Uusi 600 S3 sarja esittelee upouuden titaanikalotti-diskanttikaiuttimen, joka yhdistää poikkeuksellisen tarkan äänenlaadun ja hienostuneen sekä tasaisen korkeiden äänien toiston. Lopputulos? Tarkka ja syvällinen kuva suosikkimusiikistasi.

b&w 600 sarjan diskantti havainnekuva

Todella hämmästyttävä ääni

Uusi 600 S3 sarja esittelee uuden diskanttielementin suojaverkon, joka päästää äänen entistä paremmin läpi. Tämä teknologia on alun perin kehitetty kunnioitettuihin B&W Signature-malleihin. Yhdessä uuden titaanikalottidiskanttikaiuttimen kanssa, tarkkuus ja läsnäolo ovat erityisen luonnollisia.

b&w 600 sarjan diskantin etuverkko

 

Tarkkuus ja läpinäkyvyys

Kiitos komposiittirakenteensa, Continuum-kartio välttää äkilliset käyttäytymismuutokset, jotka voivat heikentää perinteisen kaiutinelementin suorituskykyä. 600 S3 Sarjan Continuum midbassoelementin avulla, voit kokea avoimemman ja neutraalimman äänikuvan. Lopputulos on tarkka ja läpivalaiseva äänimaisema.

b&w 600 sarja continuum elementti mallikuva

 

Parannetut kaiutinterminaalit

600 S3 sarjan kaiutinterminaalit ovat peräisin äskettäin esitellystä 700-sarjasta. Niissä on parannettu liittimien sijoittelua ja näin saat selkeämmän signaalipolun vahvistimesi ja kaittimiesi väliin.

b&w 600 sarjan kaiutinkytkenta paneeli

 

Tekniset tiedot

Tyyppi: Kompakti kaiutin
Tekninen periaate: 2-tiebassorefleksi (mukana 2-osaiset kaiutintulpat)
Suositeltu teho: 30 – 120 Wattia 8Ω kuormaan
Basso/midbasso kaiutin: 1 x 165 mm (6.5″), Continuum bassokartio
Diskantti: 1 x 25 mm (1″), titaani kalotti
Nimellisimpedanssi: 8 ohmia (min. 3,7 ohm)
Herkkyys: 88dB (2.83Vrms @ 1m)
Mitat (L x K x S, mm): 189  x 344 x 300 (+ 28mm suojaverkot ja terminaalit)
Paino: 7.05 kg / per kaiutin

Takuu 5 vuotta

Myydään vain pareittain