Bowers & Wilkins HTM6 S3 Keskikaiutin

Saatavuus: Varastossa

alk.750,00€

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Bowers & Wilkins HTM6 S3 Keskikaiutin

HTM6 S3: Tehokas keskikaiutin B&W 600 S3 -sarjaan. Uusi titaanidiskantti ja Continuum midbassoelementti takaavat selkeän äänen.

Kompaktin kokoinen, silti riittävän järeä 603 S3 lattiakaiuttimen kumppaniksi. HTM6 S3 Keskikaiuttimen vahvuutena on helppo sijoitettavuus ja voimakas äänentoisto kotiteatteriisi.

Lue artikkelimme uudesta Bowers & Wilkins 600 S3 kaiutinsarjasta.

Tuotetiedot
Bowers & Wilkins HTM6 S3 Keskikaiutin

 

Yli miljoona kaiutinta myyneen 600 sarjan kahdeksas sukupolvi on täällä. B&W:n 600 S3 kaiutinsarja kokoaa yhteen vuosikymmenten äänentoistokehityksen osaamisen, tarjoten poikkeuksellista äänenlaatua ja suorituskykyä vaativille audiofiileille.

 

Uusi titaanidiskantti, uudistetulla rakenteella - Kaksinkertaisesti kaiuttimen muusta rakenteesta erotettu diskanttikaiutin. Diskantin kartion kiinnitys on erotettu muusta kaiuttimen rakenteesta ja diskantin takana olevaa kartiomaista putkea on pidennetty, tämä auttaa hallitsemaan diskantin takana syntyvien ääniaaltojen liikkumista ja vähentää ei-toivottuja heijastumia.

 

Tehokkaampi Continuum midbassoelementti - 700 S3 Kaiutinsarjan inspiroima tehokkaampi kaiutinelementti hyödyntää edelleen B&W:n kehittämää erityistä Continuum kartiota. Continuum kartio on suunniteltu olemaan erittäin jäykkä ja samalla kevyt. Tämä kaiutinteknologia parantaa äänen selkeyttä, tarkkuutta ja puhtautta keskialueen taajuuksilla, mikä on tärkeää esimerkiksi laulujen ja puheen toistossa.

 

HTM6 S3 mahtuu pieniin tiloihin kotona, ollen riittävän tehokas 603 S3 lattiakaiuttimen kumppaniksi. Se yhdistää uuden Titanium Dome -diskantin tarkkuuteen ja selkeyteen, joita tarjoavat kaksi Continuum basso/keskiäänikartiota. Nauti voimakkaasta ja selkeästä äänikuvasta HTM6 S3-keskikaiuttimen avulla.

 

Saatavilla olevat värivaihtoehdot: Musta, Valkoinen, Tammi/Valkoinen

  
Lue lisää
Sulje

Juhlista äänen selkeyttä

HTM6 S3 on riittävän voimakas yhdistettäväksi 603 S3 lattiakaiuttimen kanssa ja riittävän kompakti sopiakseen minkä tahansa huonekalun kanssa. Se tuo kotiteatterikokemukseesi enemmän todentuntuisuutta ja tarkkuutta.

 

 

Kerrostetut, kauniit yksityiskohdat

Uusi 600 S3 sarja esittelee upouuden titaanikalotti-diskanttikaiuttimen, joka yhdistää poikkeuksellisen tarkan äänenlaadun ja hienostuneen sekä tasaisen korkeiden äänien toiston. Lopputulos? Tarkka ja syvällinen kuva suosikkimusiikistasi.

Todella hämmästyttävä ääni

Uusi 600 S3 sarja esittelee uuden diskanttielementin suojaverkon, joka päästää äänen entistä paremmin läpi. Tämä teknologia on alun perin kehitetty kunnioitettuihin B&W Signature-malleihin. Yhdessä uuden titaanikalottidiskanttikaiuttimen kanssa, tarkkuus ja läsnäolo ovat erityisen luonnollisia.

 

Tarkkuus ja läpinäkyvyys

Kiitos komposiittirakenteensa, Continuum-kartio välttää äkilliset käyttäytymismuutokset, jotka voivat heikentää perinteisen kaiutinelementin suorituskykyä. 600 S3 Sarjan Continuum midbassoelementin avulla, voit kokea avoimemman ja neutraalimman äänikuvan. Lopputulos on tarkka ja läpivalaiseva äänimaisema.

 

Parannetut kaiutinterminaalit

600 S3 sarjan kaiutinterminaalit ovat peräisin äskettäin esitellystä 700-sarjasta. Niissä on parannettu liittimien sijoittelua ja näin saat selkeämmän signaalipolun vahvistimesi ja kaiuttimiesi väliin.

 

Tekniset tiedot

Tyyppi: Keskikaiutin
Tekninen periaate: 2-tie bassorefleksi
Suositeltu teho: 30 – 120 Wattia 8Ω kuormaan
Taajuusvaste: 72Hz – 28kHz ±3dB, -6dB 42Hz – 33kHz
Diskantti: 1 x 25 mm (1″), titaani kalotti
Midbasso kaiutin: 2 x 130 mm (5″), Continuum kartio
Nimellisimpedanssi: 8 ohmia (min. 4.3 ohm)
Herkkyys: 87dB (2.83Vrms @ 1m)

Mitat,mm: (L x K x S):
Korkeus, 160mm (vain kotelo)
Leveys 480mm (vain kotelo)
Syvyys, 255mm (vain kotelo), 283mm (sis. suojaverkko & liittimet)

Paino: 7.7 kg / per kaiutin

Takuu 5 vuotta