JBL IRX 108 BT , 8″ Aktiivi PA bluetoothilla

Saatavuus: Varastossa

409,00 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

JBL IRX 108 BT , 8″ Aktiivi PA bluetoothilla

Kompakti ja helposti siirrettävä (alle 8kg) JBL IRX 108 BT äänentoistojärjestelmä, sisältää sisältää nyt uusia haluttuja ominaisuuksia kuten Bluetooth audioliitäntä.

Kun lisätään tämän päälle suorituskykyinen ja selkeä äänentoisto todella kustannustehokkaaseen hintaan niin saadaan kokonaisuus joka puhaltaa pois pölyt kilpailijoiden kartioista!

Luotettavaa laajalle kuuluvaa äänentoistoa bändeille tai erilaisiin tilaisuuksiin, juhliin, messuille jne…

 

Tuotetiedot
JBL IRX 108 BT , 8" Aktiivi PA bluetoothilla

 

Käyttötilannekohtaiset EQ säädöt ja sisäänrakennettu dbx AFS -kierronestojärjestelmä mahdollistaa äänenvoimakkuuden kääntämisen maksimille luotettavasti.

 

Voit toistaa musiikkia korkealaatuisesti mobiililaitteestasi Bluetooth audiostreamauksen (versio 5.0) ansiosta.

 

Ducking toiminnon ansiosta se vaimentaa taustamusiikin alas kun puhut mikkiin. Kaiuttimessa on suoraan 2 mikki/linjatuloa joten se on sellaisenaa täydellinen karaokeen tai liikunnanohjaukseen, esiintyjille tai ylipäätään kaikkille jotka tarvitsevat pienikokoista ja tehokasta äänenvahvistusta. 

 

 

 

 
Lue lisää
Sulje

Luokkansa johtava kaiutin äänenpaineessa ja äänen selkeydessä

IRX 108BT Kaiuttimen suunnittelussa on hyödynnetty yli 7 vuosikymmenen legendaarista JBL suunnitteluosaamista, huolellisen suunnittelun lopputuloksena on valmistettu äärimmäisen helposti siirrettävä ja luotettava äänentoistojärjestelmä joka peittoaa jopa kilpailevat, merkittävästi suuremmat äänentoistojärjestelmät. 8″ IRX108BT Kaiuttimen äänentoisto on voimakkain ja laaja-alaisin hintaluokassaan, sen äänenpaine -ja tehokapasiteetti riittää päihittämään monet vastaavan hintaiset isot äänentoistojärjestelmät.

Bluetooth ja äänen suoratoisto

Sisäänrakennettu Bluetooth äänen suoratoisto – aktivoitavissa yhdellä napin painalluksella – mahdollistaa taustamusiikin, videoiden ääniraitojen ja tallennetun musiikin toistamisen settien välissä; linkitä 2 kaiutinta toisiinsa luodaksesi aito stereokuva. 2 XLR/TRS Komboliitintä ja XLR lähtö mahdollistaa lisäkaiuttimien kytkemisen helposti.

Poista arvailut äänentoiston riittävyyden suhteen

Varmista että äänentoisto kuuluu täydellisesti kaikissa tosielämän tilanteissa. Voit valita vain muutamassa sekunnissa tosimaailmaa vastaavista ekvalisaattoriasetuksista tilanteeseen parhaiten sopivan äänentoistoasetuksen. Sisäänrakennettu dbx AFS automaattinen kierronpoisto suojaa kaiuttimesi – ja korvasi – pysäyttämällä äänen kiertämisen ennen kuin se alkaakaan. Yhden kosketuksen ducking toiminto vaimentaa taustamusiikin tason automaattisesti alaspäin kun puhut mikrofoniin, näin voit varmistaa että joka sanasi kuuluu selvästi ja kirkkaasti.

Tehokkaampi mutta entistä kannettavampi

IRX108BT On suunniteltu tuotamaan ison äänentoistojärjestelmän äänentoisto kuitenkin erittäin kompaktiin kokoluokkaan. Sen ultrakevyt ja kestävä polypropyleeni kotelo mahdollistaa kevyen siirtämisen sisään ja ulos vain muutamassa minuutissa ja ergonomiset kantokahvat tekevät siirtämisestä erittäin helppoa. Lyhyesti sanottuna, voit nauttia isosta, kristallinkirkkaasta äänentoistosta ilman että sinun tarvitsee raahata mukanasi isokokoisia ja raskaita äänentoistokokonaisuuksia.

Vankkarakenteinen ja testattu

Kuten jokainen JBL kaiutin, IRX sarjan kaiuttimet käyvät läpi 100 tunnin kestotestauksen ja niille annetaan peräti 3 vuoden takuu.

Ominaisuudet:
Autenttinen 8″ JBL bassoelementti
Bluetooth liitäntä mahdollistaa musiikin tai taustamusiikin soittamisen korkealla äänenlaadulla
Ekvalisaattorin neljä asetusta vastaavat käytännön käyttötilanteita
dbx AFS DriveRack -kierronestojärjestelmä
Ducking-automatiikka pudottaa taustamusiikin tasoa puheen ajaksi
Sisääntulot: Bluetooth, 2 x TRS/XLR -comboliitin (mikrofoni/linjataso) ja XLR lähtö mahdollistaa kaiuttimien ketjuttamisen
Mikki/Linjatulo valitsimet lisäävät käyttömahdollisuuksia
Laaja taajuustoisto 54Hz – 20kHz
Herkkyys: SPL 124dB
1300W (MAX) pääteteho
Kevyt rakenne (alle 8kg)
Ergonomiset kantokahvat
Jämerä kennorakenteinen suojaverkko
Tolppakiinnitysvalmius
Paino 7.9kg
Mitat (LxKxS) 313 x 486 x 258 mm