Tangent Pebble Max Bluetooth kaiutin IPX 5

Saatavuus: Ei varastossa, vain jälkitoimituksena, Kysy lisää

99,90 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Tangent Pebble Max Bluetooth kaiutin IPX 5 roiskevesisuojattu

Pebble Max – Bluetooth-kaiutin tarjoaa korkealaatuista ääntä ja kestävyyttä. Tämä kompakti kaiutin tarjoaa uskomattoman bassokkaan äänenlaadun, joka syventää musiikkielämystäsi! Olipa kyseessä bile tai rentoutumishetki, Pebble Max pitää huolen siitä, että musiikki soi täydellä voimalla.

Lisäksi kaiutin on suunniteltu kestämään roiskevettä, joten voit nauttia suosikkimusiikistasi missä tahansa. Koe ääni- ja seikkailuelämys Pebble Maxin avulla!

Lisäksi langattoman TWS stereoliitännän avulla voit tehdä kahdesta Pebble Max kaiuttimesta kaiutinparin ja nauttia korkealaatuisesta stereo äänentoistosta.

 

Tuotetiedot
Tangent Pebble Max Bluetooth kaiutin IPX 5 roiskevesisuojattu

 

Kuuntele musiikkia täydellä voimalla ja nauti syvästä bassotoistosta Pebble Max Bluetooth -kaiuttimen avulla. Tämä kompakti kaiutin tarjoaa uskomattoman äänenlaadun, joka luo sinulle unohtumattomia musiikkihetkiä.

 

Mutta ei siinä vielä kaikki - Pebble Max on suunniteltu kestämään myös kosteutta ja roiskevettä. Voit ottaa sen huoletta mukaan vaikkapa uima-altaalle tai rannalle, sillä sen roiskevesitiivis rakenne varmistaa, että voit jatkaa musiikin nauttimista missä tahansa ympäristössä. Kuvittele itsesi kellumassa uima-altaalla tai järvellä, ja kuuntelemassa lempikappaleitasi täyteläisellä äänenlaadulla - Pebble Max tekee tästä mahdollista.

 

Tämän kaiuttimen kompakti koko ja kevyt muotoilu tekevät siitä täydellisen kumppanin matkoille, ulkoiluun tai vaikka piknikille ystävien kanssa. Voit helposti liittää sen Bluetooth-yhteydellä älypuhelimeesi tai tablet-laitteeseesi ja nauttia musiikista langattomasti missä tahansa. Lisäksi sen pitkä akunkesto, jopa 10 tuntia, takaa, että voit kuunnella musiikkia ilman huolta lataamisesta.

 

Anna musiikin viedä sinut mennessään ja koe täysin uusi tapa nauttia äänestä Pebble Maxin avulla. Olitpa sitten rentoutumassa kotona, järjestämässä bileitä ystävien kanssa tai viettämässä aikaa ulkona luonnossa, tämä kaiutin tarjoaa sinulle täydellisen äänikokemuksen. Tartu hetkeen ja nauti musiikista täysillä Pebble Maxin kanssa - se on enemmän kuin vain kaiutin, se on elämys.

 

Lue lisää
Sulje

Kompakti muotoilu ja voimakas ääni. Tangentin uusi Pebble Max tarjoaa suuren äänen kannettavasta stereokaiuttimesta, joka on helppo kuljettaa mukana laukussasi. Tyylikäs ja nykyaikainen kompakti muotoilu tekee Tangentin Pebble Maxista täydellisen kannettavan kaiuttimen suosikkimusiikkisi nauttimiseen sisällä tai ulkona… missä tahansa säässä. Tanskalaisen suunnittelun ansiosta Pebble Max tarjoaa parhaan mahdollisen äänenlaadun selkeillä vokaaleilla ja syvällä bassolla, luoden ihanteellisen juhlatunnelman missä ikinä oletkaan.

 

Säänkestävä

Tangentin uusi Pebble Max -kaiutin on myös vedenkestävä IPX5-standardin mukaisesti, joten voit käyttää sitä ulkona missä tahansa säässä kotona terassilla tai ihanteellisena lomakumppanina rannalla tai uima-altaalla… tai sisätiloissa viihdyttäessä kylpyhuoneessa!

 

Langaton stereo Bluetooth 5.0

Uniikin tanskalaisen muotoilunsa lisäksi Tangent Pebble Max on myös erittäin monipuolinen ja tarjoaa useita liitäntävaihtoehtoja. Langaton yhteys on saatavilla viimeisimmän Bluetooth-teknologian avulla, tai jos haluat kuunnella musiikkia muistikortilta, löytyy Micro SD -korttipaikka. Kiinteät vaihtoehdot sisältävät kaiuttimen yksinkertaisen liittämisen AUX (mini-liitin) -sisääntulojohdolla tai USB-C-portin kautta, jota voidaan käyttää musiikin toistamiseen ja akun samanaikaiseen lataamiseen.

 

Luokkansa johtava äänenlaatu

Tangent Pebble Max tarjoaa huipputeknisen suorituskyvyn, jossa on useita kaiutinelementtejä monisuuntaiselle äänelle ja tehokas 2 x 30 watin vahvistin. Voit valita kolmesta erilaisesta ääniasetuksesta: pop, vokaali tai voimakas basso. Jos haluat kuunnella pidempään suurimmalla äänenvoimakkuudella voimakkaan basson asetuksella, suositellaan käyttämään mukana toimitettuja kumijalkoja saavuttaaksesi täydellisen äänen hallinnan… ja estääksesi kaiutinta liikkumasta kappaleiden tahdissa!

 

True Stereo – TWS

Todellisen stereovaikutelman saavuttamiseksi vasemmalta ja oikealta kanavalta, kaksi Tangent Pebble Max -kaiutinta voidaan yhdistää langattomasti Bluetoothin avulla (TWS).

 

Kannettava – tehokas akku

Pebble Max -kaiuttimessa on sisäänrakennettu 6600 mAh:n ladattava litiumakku, joka tarjoaa jopa 10 tuntia langatonta kuuntelunautintoa. Akun voi helposti ladata USB-virtalähteestä mukana toimitetulla USB-C kaapelilla, virtapankista tai suoraan tietokoneelta/kannettavalta tietokoneelta (USB virtalähde ei sis. toimitukseen).

 

Sisäänrakennettu mikrofoni

Pebble Maxissa on myös sisäänrakennettu mikrofoni, mikä lisää kätevyyttä käytettäessä kaiutinta älypuhelimen kanssa. Voit siis helposti käyttää sitä handsfree-puheluihin tai osallistua kokouspuheluihin liiketoimintakäytössä.

 

Ominaisuudet

Tyylikäs kompakti moderni muotoilu
Kannettava ja kätevä
3 ääniasetusta, mukaan lukien erittäin voimakas basso
Langaton stereo Bluetooth 5.0 TWS
3,5 mm AUX-tulo
Micro SD -kortin tulo
USB-C-latausliitäntä

Liitäntä: Bluetooth, 3,5 mm AUX (Mini Jack), USB-C
Kaiutinelementit: 2 x 2 tuumaa
Teho: 2 x 30 wattia
Valmiustila: <1W (EUP 2013)
Akun käyttö: Sisäänrakennettu ladattava litiumioniakku – 10 tuntia toiminta-aikaa normaalikäytössä
Paino: 0,88 / 1,2 kg
Tuotteen mitat: 220 x 95 x 72 mm
Pakkauksen koko: 235 x 128 x 86 mm