Marantz ja B&W Huippuluokan hifi sarja

Saatavuus: Varastossa

alk.1 669,00€

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Marantz ja B&W Huippuluokan hifi sarja: Musiikin suoratoisto ja TV-yhteys!

Marantz Stereo 70s & B&W 607S3: Huippuluokan Hifi-mestari musiikin kuuntelemiseen (streamaus) ja TV:n yhdistämiseen (HDMI ARC). Koe musiikin ja television äänen uusi ulottuvuus!

Ensiluokkaisen kontaktin ja helpon liitännän takaa huippuluokan kaiutinkaapelit banaaniliittimillä. Saat nyt veloituksetta esivalmistetun, huippuluokan Oehlbach Silverline 25, 2×2.5mm²  2 x 3 metrin kaiutinkaapelit korkealuokkaisilla R-Audio banaaniliittimillä, edun arvo 126€.

 

Tuotetiedot
Marantz ja B&W Huippuluokan hifi sarja: Musiikin suoratoisto ja TV-yhteys!


 

Tämä ainutlaatuinen stereopaketti tarjoaa sinulle huippuluokan äänenlaadun niin musiikin kuunteluun kuin television äänentoistoon. Marantz Stereo 70s Vahvistin on musikaalinen ja elokuvamainen puhtaasti analoginen stereovahvistin, joka ylittää odotuksesi äänen selkeydellä ja dynamiikalla. Kaksi B&W 607S3 kompaktikaiutinta täydentävät kokonaisuuden tehokkaalla äänentoistollaan ja tarkkuudellaan.

 

Stereo 70S vahvistimen runsas teho 75 wattia per kanava takaa selkeän, yksityiskohtaisen, miellyttävän ja avoimen äänikuvan mistä tahansa lähteestä. Lisäksi, vahvistimessa on 8K HDMI, 6 kpl HDMI-tuloa, ja HDMI-ARC, joka mahdollistaa helpon liitännän televisioon. Voit kuunnella televisio-ohjelmia laadukkaasti kaiuttimien kautta ja ohjata vahvistinta television kaukosäätimellä. Kaksois subwoofer-lähdöt antavat mahdollisuuden lisätä syvyyttä ja vaikuttavuutta äänentoistoon.

 

Kun haluat päivittää äänenlaatua ja tehoa myöhemmin, voit hyödyntää vahvistimen RCA esivahvistinlähtöä liittääksesi aktiivikaiuttimet tai ulkoisen vahvistimen. Ja tietysti, voit nauttia musiikin suoratoistosta suosituista palveluista, kuten Spotify ja Tidal, kiitos sisäänrakennetun HEOS monihuonejärjestelmän. Voit suoratoistaa musiikkia huoneesta toiseen ja valita eri musiikin eri huoneissa, joissa on HEOS suoratoistolaite.

 

B&W 607S3 Kaiuttimet ovat täydellinen kumppani vahvistimelle tarjoten elegantin suorituskyvyn ja kompaktin koon. Näiden kaiuttimien uusi titaanidiskantti ja tehokkaampi Continuum midbassoelementti takaavat selkeän ja tarkan äänen. Voit sijoittaa ne hyllylle tai jalustalle ja kokea huippuluokan äänentoiston pienemmissä tiloissa.

 

Tämä stereopaketti yhdistää voiman, tarkan äänen ja monipuoliset liitännät, luoden kotona unohtumattoman äänentoistoelämyksen. Sijoita tämä paketti kotiteatteriisi tai olohuoneeseesi ja nauti musiikista ja elokuvista aivan uudella tavalla. Marantz ja B&W ovat yhdessä tuoneet markkinoille tämän huippuluokan äänielämyksen, ja se odottaa sinua. Älä jää paitsi mahdollisuudesta kokea musiikki ja elokuvat entistä paremmalla äänellä – osta tämä paketti nyt ja anna kotisi täyttyä huippuluokan äänestä ja viihteestä!
Lue lisää
Sulje

Sisältää seuraavat tuotteet, täppää nimeä lisätietoja varten.

 

Marantz Stereo 70s 2.1 AV Vahvistin

Musikaalinen ja elokuvamainen, puhtaasti analoginen stereovahvistin HDMI liitännällä.

Nauti huippuluokan äänenlaadusta kahdella kaiuttimella. Unohtumaton äänentoistoelämys, kätevästi.

Huippuluokan virranantokyky passiivikaiuttimille ja esivahvistinlähdöt aktiivikaiuttimille sekä aktiivisubwooferille.

75 wattia per kanava

Täysin erillisrakenteinen stereo-vahvistin tuottaa selkeää, yksityiskohtaista, lämmintä, tilavaa ja dynaamista ääntä mistä tahansa lähteestä.

8K HDMI

6 HDMI-tuloa (3 x 8K) Yhteensopivia suoratoistolaitteiden, pelikonsolien, Blu-ray-soittimien ja muiden laitteiden kanssa. HDMI-ARC mahdollistaa helpon liitännän televisioon, voit kuunnella televisio-ohjelmia laadukkaasti kaiuttimien kautta ja ohjata vahvistinta kätevästi suoraan television kaukosäätimellä.

Kaksois subwooferlähtö

Lisää syvyyttä ja vaikuttavuutta kahdella subwoofer-lähdöllä. Hienosäädä basso täydellisyyteen valikossa saatavilla olevien laaja-alaisten kaiutin- ja subwoofer-konfiguraatiovaihtoehtojen avulla.

RCA Esivahvistinlähtö (stereo)

Hyödynnä esivahvistinlähtöä liittääksesi aktiivikaiuttimet tai ulkoisen vahvistimen, jos päätät päivittää äänenlaatua ja tehoa myöhemmin.

Streamaus ja monihuoneohjaus

Sisäänrakennettu HEOS monihuonejärjestelmä. Liitä vahvistin kotiverkkoon ja voit suoratoistaa musiikkia suosituimmista palveluista (Spotify, Tidal, TuneIn…) jopa huoneesta huoneeseen. Valitse ja kuuntele samaa tai eri musiikkia eri huoneissa joissa on HEOS suoratoistolaite. Tukee myös Airplay 2 suoratoistoa.

 

Bowers & Wilkins 607 S3 Jalusta/hyllykaiuttimet, 1 pari

Eleganssia. Suorituskykyä. Kompakti koko. Tutustu B&W 607 S3 kaiuttimiin – täydellinen valinta hyvän äänen ystäville.

B&W 607 S3 Kaiuttimien uusi titaanidiskantti ja tehokkaampi Continuum midbassoelementti takaavat selkeän ja tarkan äänen. Sijoita ne hyllylle tai jalustalle ja koe huippuluokan äänentoisto pienissä tiloissa.

Lue artikkelimme uudesta Bowers & Wilkins 600 S3 kaiutinsarjasta.

Yli miljoona kaiutinta myyneen 600 sarjan kahdeksas sukupolvi on täällä. B&W:n 600 S3 kaiutinsarja kokoaa yhteen vuosikymmenten äänentoistokehityksen osaamisen, tarjoten poikkeuksellista äänenlaatua ja suorituskykyä vaativille audiofiileille.

Uusi titaanidiskantti, uudistetulla rakenteella – Kaksinkertaisesti kaiuttimen muusta rakenteesta erotettu diskanttikaiutin. Diskantin kartion kiinnitys on erotettu muusta kaiuttimen rakenteesta ja diskantin takana olevaa kartiomaista putkea on pidennetty, tämä auttaa hallitsemaan diskantin takana syntyvien ääniaaltojen liikkumista ja vähentää ei-toivottuja heijastumia.

Tehokkaampi Continuum midbassoelementti – 700 S3 Kaiutinsarjan inspiroima tehokkaampi kaiutinelementti hyödyntää edelleen B&W:n kehittämää erityistä Continuum kartiota. Continuum kartio on suunniteltu olemaan erittäin jäykkä ja samalla kevyt. Tämä kaiutinteknologia parantaa äänen selkeyttä, tarkkuutta ja puhtautta keskialueen taajuuksilla, mikä on tärkeää esimerkiksi laulujen ja puheen toistossa.

Midbasso -ja diskanttikaiuttimien sovitusta parannettu – Midbassokaiuttimen kaiutinkaulukseen on luotu diskanttikaiuttimen muotoinen viistetty aukko, tämän ansiosta diskanttikaiutin voidaan sijoittaa fyysisesti lähemmäksi midbassokaiutinta. Tämä asettelu mahdollistaa paremman akustisen yhteensopivuuden ja integraation kahden kaiutinelementin välillä.

Sama koko, enemmän yksityiskohtia

Ideaalinen pieniin tiloihin sijoitettavaksi, 607 S3 toistaa dynaamisesti uskomattoman määrän yksityiskohtia musiikistasi. Sisältäen samat mullistavat teknologiat kuin sisarmallinsa, 607 S3 on täydellinen valinta musiikista nauttimiseen tai monikanava äänien toistamiseen kotiteatterijärjestelmässä.

Voima ja yksityiskohtien määrä ylittää kokoluokkansa odotukset, 607 S3 kaiuttimet voidaan sijoittaa hyllyn tai jalustan päälle ja voit nauttia todella suorituskykyisestä äänentoistosta pienemmissä tiloissa.

Saatavilla olevat värivaihtoehdot: Valkoinen, Tammi/Valkoinen, Musta

 

BW 607 S3 Black White and Oak Beauty 14 16x9 1 Bowers & Wilkins 607 S3 Jalusta/hyllykaiuttimet Eleganssia. Suorituskykyä. Kompakti koko. Tutustu B&W 607 S3 kaiuttimiin - täydellinen valinta hyvän äänen ystäville. B&W 607 S3 Kaiuttimien uusi titaanidiskantti ja tehokkaampi Continuum midbassoelementti takaavat selkeän ja tarkan äänen. Sijoita ne hyllylle tai jalustalle ja koe huippuluokan äänentoisto pienissä tiloissa. Lue artikkelimme uudesta Bowers & Wilkins 600 S3 kaiutinsarjasta.

 

Oehlbach Silverline 25, 2×2.5mm² hopeoitu kaiutinkaapeli, 2 x 3 metriä

Erittäin notkea ja korkelaatuinen kaiutinkaapeli, Oehlbachin oma 4-tähden luokitus – Erittäin hyvä. Happivapaa hopeoitu ohutsäikeinen kaapelirakenne takaa erittäin tarkan ja erottelevan toiston erinomaisella stereokuvalla, tämä kaapeli on valmistettu euroopassa.

Korkealaatuinen stereokaiutinkaapeli vahvistimien ja päätevahvistimien yhdistämiseksi kaiutinkaappeihin. Tämä kaiutinkaapeli soveltuu jopa 180 watin vahvistinkuormalle per kanava. Tämän Oehlbach kaapelin ulkokuori on lujaa ja taipuisaa muoviyhdistelmämateriaalia. Samanaikaisesti, sisäjohdin on valmistettu monista yksittäisistä säikeistä jotka on kierretty yhteen erillisiin nippuihin ja nämä yksittäiset niput on kierretty vielä kertaalleen yhteen, tämä rakenne tekee kaapelista todella notkean ja siksi sillä on helppoa tehdä tarvittavat asennusvedot. Happivapaata kuparia (OFC) – joka on tunnettu erinomaisesta virranjohtokyvystään – on käytetty sisäjohtimen materiaalina.

Ominaisuudet
• Stereokaiutinkaapeli
• Luja muovinen ulkokuori
• Ultraohuet yksittäiset sisäjohtimet
• Valmistettu Euroopassa
• Jopa 180 watin vahvistimille
• Hopeapinnoitettua kuparia
• Erittäin taipuisa kaapeli

Tekniset tiedot
• Kaapelin halkaisija 2×2.5mm²
• Sisäjohtimen materiaali: Hopeapinnoitettu happivapaa kupari
• Kaapelin ulkokuorimateriaali: Muovi
• Kaapelirakenne: Litteä
• Konsepti: Yksittäinen johdotus
• Kaapelin ulkomitat 8.0mmx4.5mm

 

R-Audio BN-24K Ruuvattava Banaani, 8 kpl

R-Audio BN-24K on korkealaatuinen, kevytmetallirunkoinen banaaniliittimemme jonka kaksoisruuvikiinnitys pitää kaapelin tukevasti liittimessä.

24-Karaatin kultaus liitinpinnoissa, kuparinapa ja laaja kiinnityspinta-ala maksimissaan 4mm2 johdolle.

R-Audio on oma tarvikemerkkimme, lisääntyvä valikoima huolella valittuja audiotarvikkeita joiden valinnassa on kiinnitetty erityisesti huomiota luotettavuuteen sekä äänenlaadullisiin ominaisuuksiin ja kohtuulliseen hinta-tasoon.