DD Audio SX4.1000 4-kanavainen vahvistin 1000W

Saatavuus: Varastossa

369,00 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

DD Audio SX4.1000 4-kanavainen vahvistin 1000W

SX4.1000 on vesitiivis, sekä kompaktin kokoinen 4-kanavainen vahvistin, jolla voit soittaa niin subwoofereita, kuin muitakin kaiuttimia vakuuttavalla 2x500W jatkuvalla teholla!

SX-vahvistimet ovat IPX67-luokiteltuja ( vahvistimet kestävät kosteutta, roiskevettä, ja pölyä ) ja niissä onkin käytetty valettuja alumiinisia päätypaneeleja, alumiinisia pohjapaneeleja ja esivahvistimen säätimet on suojattu pleksipaneelilla.

Näissä vahvistimissa käytetään maailmankuuluilta tuotemerkeiltä hankittuja premium-komponentteja. Näitä ovat mm. suuremmat mosfetit ja ulostulo -komponentit, suuremmat tehokondensaattorit, tehokkaampi muuntaja sekä parannettu tuuletus ja piirilevy paranetulla lämpökapasiteetilla.

Tuotetiedot
Massiivisen 1000 watin RMS-tehon voimalla tämä merikelpoinen ihme on suunniteltu tarjoamaan vertaansa vailla olevaa äänitehoa jopa ankarimmissa olosuhteissa. Kyse ei ole pelkästään aaltojen tekemisestä; kyse on tehdä aaltoja kristallinkirkkaalla, voimakkaalla äänellä, joka resonoi avomerillä.

Miksi tyytyä keskinkertaisuuteen, kun voit kokea erinomaisuutta? SX4.1000 Marine Grade -vahvistin ei ole vain vesitiivis; se on suunniteltu menestymään vaativassa ympäristössä. Suola, aurinko ja merisumu – se nauraa korroosiolle ja kosteudelle.

Tämä vahvistin on ääniseuralaisesi kaikilla seikkailuillasi, valmiina nostamaan merikokemuksesi uudelle tasolle.
Lue lisää
Sulje